Neler Yeni

Arkadaş grubunda alttan alttan laf sokan çocuk/ Ne yapmalıyım?

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
çevremde lol oynayan o grup var sadece arkadaşlığı kessem tek başıma oynamak zorunda kalacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka ben gold plat arası takılıyorum o çocuk bronz
Oyun için o kişiye katlanılmaz, ki bir sunucuya girip oradakiler ile lol oynayabilirsin. Oraya bağlantılı kalma.

VitoScaletta

80+ Gold
çevremde lol oynayan o grup var sadece arkadaşlığı kessem tek başıma oynamak zorunda kalacağım

e tamam o çocuk için seni satacak arkadaşlar varsa onlarlada bağlantıyı kes zaten discordda heryerde binlerce kişi var sen böyle yaparsan normal hayattada seni çok ezerler az sesini çıkar sende onun tüm hareketlerini eleştir şey de şu kadar maç atmışın hala bronzsun falan de sende ona inceden inceden söyle sonra bidaha feedliyceksen gelme artık demeye başla normal hayattada seni çok ezerler söyliyim

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
eziklemek için söylemiyorum ama çocukla adamakıllı konuşmaya çalıştığımda tamam tamam en iyisi sensin diyip geçiştiriyor
O zaman de ki;
Oyun oynamaya geldik, çocuk avutmaya değil.
Yeter , kaç yaşında insanlarız, seni alttan almak zorunda değilim.
Adam gibi oynuyorsan oyna, yoksa boş yapma.

Sonra da baktın tatava yapıyorlar, bırak oynama. Zaten LoL böyle şeyleri çekmeye değecek bir oyun değil.
Tek başına ARAM vs. girersin veya 3-5 maç yalnız oynarsın, zaten iyi oynuyorsan yeni pre bulman kolay olur.

VitoScaletta

80+ Gold
O zaman de ki;
Oyun oynamaya geldik, çocuk avutmaya değil.
Yeter , kaç yaşında insanlarız, seni alttan almak zorunda değilim.
Adam gibi oynuyorsan oyna, yoksa boş yapma.

Sonra da baktın tatava yapıyorlar, bırak oynama. Zaten LoL böyle şeyleri çekmeye değecek bir oyun değil.
Tek başına ARAM vs. girersin veya 3-5 maç yalnız oynarsın, zaten iyi oynuyorsan yeni pre bulman kolay olur.
ben o kadar olgun davranmasını doğru bulmuyorum bu tipler olgunluğu eziklik kendini ifade etmeye korkma sanıyolar kendi silahlarıyla vurmak lazım bunları üstünlük kurucaksın başka çare yok

RowLex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Burak Özpay

bir de sen gelirsen sağdan soldan tanımadığın adamları mı çağırıyorsun boostlatmaya der
Sana olanların aynısını birebir yaşadım nasıl hissettiğini çok iyi anlıyorum yüskek ranklı birisiyle giriyorum diye kendini boostlatıyosun diyordu. Dediğim gibi kendini altta bırakma sürekli çıkış bir şey dediğinde sana laflarının artık koymadığını hissettir

BetterThanOld

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Kaan Şahin
ben o kadar olgun davranmasını doğru bulmuyorum bu tipler olgunluğu eziklik kendini ifade etmeye korkma sanıyolar kendi silahlarıyla vurmak lazım bunları üstünlük kurucaksın başka çare yok
bende arada öyle yapıyorum hata yaptığında yüzüne vurduğum oluyor

nickin neydi senin

RowLex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Burak Özpay
Kimin

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,190
İsim
.
Bu aralar malum durumlar nedeniyle sürekli evde arkadaşlarla lol oynuyoruz. Arkadaş grubunda kimse ile sıkıntım yok bir çocuk dışında. Olayı anlatmaya başlayayım.
Aralarında en iyi oynayan benim. Bu çocuk ona karşı hiçbir şey demememe rağmen bana karşı kötü tavırlar sergiliyor. Kendisinin çok iyi oynadığı söylenmez. Ama ben her hata yaptığımda oyun boyu bunu söyler. Kısaca beni tilt etmeye çalışır. Haftalardır böyle bu. Hiç sesimi çıkarmıyorum. Arada alttan alttan laf atıyor. Argo şeyler söylüyor. Benden pek hazzetmediği kesin. Diğerlerinin benimle bir sorunu yok ama bu çocuk her fırsatta laf atıyor. Aramızda da oyun anlamında vs. her anlamda fark var. Mesela kendisi meslek lisesine gidiyor. Ben ise Fen Lisesine. Bunu ego kasmak için söylemiyorum. Her konuda ağırbaşlılık sergiliyorum ama benimde sabrım taşıyor. Ne yapmalıyım?

İt ürür kervan yürür
Havlayan köpek ısırmaz
Kral bosver sal

BetterThanOld

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Kaan Şahin

BetterThanOld

80+ Bronze