Neler Yeni

Arkadaş grubunda alttan alttan laf sokan çocuk/ Ne yapmalıyım?

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Sesli konuşmadayken ismi ile seslen ve de ki; "XXX, benimle bir sorunun var mı?"
Eğer "Evet" derse; sorununun ne olduğunu/sebebini sor.
Eğer "Hayır" derse; "neden şu şu şu lafı söylüyorsun, oyun sırasında şunu bunu yapıyorsun" vb. örnekler ile yaptığı şeyleri ona göstererek sor.
Sonucunda da olayların gidişatına göre karar verirsin.
Bende böyle bir tavır sergiliyorum sinir olduğum tiplere .

BetterThanOld

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Kaan Şahin

VitoScaletta

80+ Gold
olm sen nasıl lolcüsün lan bana dc yi ver bi geliyim elmas 4 üm zaten ilk defa böyle lolcü gördüm normal oyunda onun dini mini kalmıyodur :D

RowLex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Burak Özpay
Bu aralar malum durumlar nedeniyle sürekli evde arkadaşlarla lol oynuyoruz. Arkadaş grubunda kimse ile sıkıntım yok bir çocuk dışında. Olayı anlatmaya başlayayım.
Aralarında en iyi oynayan benim. Bu çocuk ona karşı hiçbir şey demememe rağmen bana karşı kötü tavırlar sergiliyor. Kendisinin çok iyi oynadığı söylenmez. Ama ben her hata yaptığımda oyun boyu bunu söyler. Kısaca beni tilt etmeye çalışır. Haftalardır böyle bu. Hiç sesimi çıkarmıyorum. Arada alttan alttan laf atıyor. Argo şeyler söylüyor. Benden pek hazzetmediği kesin. Diğerlerinin benimle bir sorunu yok ama bu çocuk her fırsatta laf atıyor. Aramızda da oyun anlamında vs. her anlamda fark var. Mesela kendisi meslek lisesine gidiyor. Ben ise Fen Lisesine. Bunu ego kasmak için söylemiyorum. Her konuda ağırbaşlılık sergiliyorum ama benimde sabrım taşıyor. Ne yapmalıyım?
Kankam aynı çocuktan bende de bir tane vardı laneye gelip kill alıyodum niye çalıyon diye söyleniyodu Onu geçtim kendini altta bırakma Sende baskı kur kendini onun üstüne çıkarmaya çalış eninde sonudna bırakıyolar şu an bana hiçbirşey demiyor

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Konuşmaktan zarar gelmez.

BetterThanOld

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Kaan Şahin

BetterThanOld

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Kaan Şahin

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
ben mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

eziklemek için söylemiyorum ama çocukla adamakıllı konuşmaya çalıştığımda tamam tamam en iyisi sensin diyip geçiştiriyor
O zaman arkadaşlığını kes. Böyle arkadaşlık mı olur? hayatın senin ellerinde at onu gitsin.

VitoScaletta

80+ Gold
ben mi

eziklemek için söylemiyorum ama çocukla adamakıllı konuşmaya çalıştığımda tamam tamam en iyisi sensin diyip geçiştiriyor
liginiz ne söyleyin geliyim 1-2 el maç atak o çocuğa haddini bildiriyim sen nasıl bildiremiyosun ya desene kes sesini bronz falan de en kötü lan :D

RowLex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Burak Özpay
Olum bırak o zaman tek arkadaşın o değil ya istediğin zaman söyle gel beraber maç girek eminim 2 3 kişi daha forumdan gelir girmeye

BetterThanOld

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Kaan Şahin
O zaman arkadaşlığını kes. Böyle arkadaşlık mı olur? hayatın senin ellerinde at onu gitsin.
çevremde lol oynayan o grup var sadece arkadaşlığı kessem tek başıma oynamak zorunda kalacağım

liginiz ne söyleyin geliyim 1-2 el maç atak o çocuğa haddini bildiriyim sen nasıl bildiremiyosun ya desene kes sesini bronz falan de en kötü lan :D
kanka ben gold plat arası takılıyorum o çocuk bronz

bir de sen gelirsen sağdan soldan tanımadığın adamları mı çağırıyorsun boostlatmaya der

Top Bottom