Letrion
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
rainbow six siege oynayabilirsiniz
Ancak kesinlinlikle bu tarz Valo CS gibi olmamalı.
rainbow six siege oynayabilirsiniz
Ancak kesinlinlikle bu tarz Valo CS gibi olmamalı.
Pummel party yede bakın derim oldukça eğlenceli oyun ve oynanışı çok kolay.Payday 2 cidden çok güzel fikir, onu da yazdık. L4D2 pek sanmıyorum, önceden oynamıştık fakat tekrar bir bakarız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ETS 2 zaten bulunuyor, çok nadir girdiğim bir oyun.
Son zamanlarda hileye çok rastlanıyor hocam, çözülene kadar zor. Ayrıca CS, Valo tarzı bir oyun biraz da.rainbow six siege oynayabilirsiniz 35 TL normal 45 TL gold sürümü alabilirsiniz (Gold alın benim gibi pişman olmayın . Oyunda aimden çok operatörün özelliklerini iyi kullanma ve strateji ön planda. oyunda toksik velet kitle yok . Hile koruma sistemiyse harika çalışıyo kesinlikle tavsiye ederim
Sam3 cidden bir göz atın derim hikaye modu aşırı sarıyorSelamlar, arkadaşlarımla Valorant'ta CS'de cehennemlik olacak kadar günaha girdiğimiz için biraz rahatlamak amacıyla yeni oyunlar arıyoruz. Ancak kesinlinlikle bu tarz Valo CS gibi olmamalı.
3 4 kişiyiz, sistem gereksinimleri önemli değil, 50TL'yi geçmemesi yeterli. Aklımızda Sea of Thieves ve The Forest var. Sizin de önerilerinizi almak istedim. Teşekkürler.
Ben önermedimki hocam arkadaş önermiş, valo cs tarzı istemiyoruz demişsiniz o yüzden arkadasa cevap yazdım@LegendaryS R6 hile dolu hep, çözülene kadar pek sanmıyorum.
sea of thives e 6 kişilik arkadaş gurubumuzla giriyorduk eskiden 4 kişi olarak tabi yani 2 kişi gelmiyodu oyun bizi baya sıktı sadece hazina bulup skin alıyoduk diğer oyuncular çok kuvvetli olduğundan hiç gemi batıramadık bile ama eğer bizi sarar derseniz olabilir. Sanırım yeni bi güncelleme gelmiş bakmaya değer olabilir.Payday 2 cidden çok güzel fikir, onu da yazdık. L4D2 pek sanmıyorum, önceden oynamıştık fakat tekrar bir bakarız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ETS 2 zaten bulunuyor, çok nadir girdiğim bir oyun.
Deep rock galactike bir bakabilirsin o zaman aksiyon keşif madencilik oyunu . Ve büyük bir dünyası olmasına rağmen oyun 2 gbSon zamanlarda hileye çok rastlanıyor hocam, çözülene kadar zor. Ayrıca CS, Valo tarzı bir oyun biraz da.