Neler Yeni

Arkadaş grubuyla oynanabilecek oyun önerisi?

xMUK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Cüneyt Fırat AKGÜN
Payday 2 cidden çok güzel fikir, onu da yazdık. L4D2 pek sanmıyorum, önceden oynamıştık fakat tekrar bir bakarız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ETS 2 zaten bulunuyor, çok nadir girdiğim bir oyun.
Pummel party yede bakın derim oldukça eğlenceli oyun ve oynanışı çok kolay.

T.P.G.

80+ Titanium
rainbow six siege oynayabilirsiniz 35 TL normal 45 TL gold sürümü alabilirsiniz (Gold alın benim gibi pişman olmayın . Oyunda aimden çok operatörün özelliklerini iyi kullanma ve strateji ön planda. oyunda toksik velet kitle yok . Hile koruma sistemiyse harika çalışıyo kesinlikle tavsiye ederim
Son zamanlarda hileye çok rastlanıyor hocam, çözülene kadar zor. Ayrıca CS, Valo tarzı bir oyun biraz da.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Selamlar, arkadaşlarımla Valorant'ta CS'de cehennemlik olacak kadar günaha girdiğimiz için biraz rahatlamak amacıyla yeni oyunlar arıyoruz. Ancak kesinlinlikle bu tarz Valo CS gibi olmamalı.

3 4 kişiyiz, sistem gereksinimleri önemli değil, 50TL'yi geçmemesi yeterli. Aklımızda Sea of Thieves ve The Forest var. Sizin de önerilerinizi almak istedim. Teşekkürler.
Sam3 cidden bir göz atın derim hikaye modu aşırı sarıyor

Wedi

80+ Bronze
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,938
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Beyaz Show
Broforce olabilir ama çoğu kişi pixel oyunları sevmiyor.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Payday 2 cidden çok güzel fikir, onu da yazdık. L4D2 pek sanmıyorum, önceden oynamıştık fakat tekrar bir bakarız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ETS 2 zaten bulunuyor, çok nadir girdiğim bir oyun.
sea of thives e 6 kişilik arkadaş gurubumuzla giriyorduk eskiden 4 kişi olarak tabi yani 2 kişi gelmiyodu oyun bizi baya sıktı sadece hazina bulup skin alıyoduk diğer oyuncular çok kuvvetli olduğundan hiç gemi batıramadık bile ama eğer bizi sarar derseniz olabilir. Sanırım yeni bi güncelleme gelmiş bakmaya değer olabilir.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Son zamanlarda hileye çok rastlanıyor hocam, çözülene kadar zor. Ayrıca CS, Valo tarzı bir oyun biraz da.
Deep rock galactike bir bakabilirsin o zaman aksiyon keşif madencilik oyunu . Ve büyük bir dünyası olmasına rağmen oyun 2 gb

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
ard
party panic güzel oyundur bakmanızı tavsiye ederim

Top Bottom