Neler Yeni

Arkadaş grubuyla oynanabilecek oyun önerisi?

Payday 2 cidden çok güzel fikir, onu da yazdık. L4D2 pek sanmıyorum, önceden oynamıştık fakat tekrar bir bakarız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ETS 2 zaten bulunuyor, çok nadir girdiğim bir oyun.
Pummel party yede bakın derim oldukça eğlenceli oyun ve oynanışı çok kolay.

görmemişim kb

rainbow six siege oynayabilirsiniz 35 TL normal 45 TL gold sürümü alabilirsiniz (Gold alın benim gibi pişman olmayın . Oyunda aimden çok operatörün özelliklerini iyi kullanma ve strateji ön planda. oyunda toksik velet kitle yok . Hile koruma sistemiyse harika çalışıyo kesinlikle tavsiye ederim
Son zamanlarda hileye çok rastlanıyor hocam, çözülene kadar zor. Ayrıca CS, Valo tarzı bir oyun biraz da.

Selamlar, arkadaşlarımla Valorant'ta CS'de cehennemlik olacak kadar günaha girdiğimiz için biraz rahatlamak amacıyla yeni oyunlar arıyoruz. Ancak kesinlinlikle bu tarz Valo CS gibi olmamalı.

3 4 kişiyiz, sistem gereksinimleri önemli değil, 50TL'yi geçmemesi yeterli. Aklımızda Sea of Thieves ve The Forest var. Sizin de önerilerinizi almak istedim. Teşekkürler.
Sam3 cidden bir göz atın derim hikaye modu aşırı sarıyor

Payday 2 cidden çok güzel fikir, onu da yazdık. L4D2 pek sanmıyorum, önceden oynamıştık fakat tekrar bir bakarız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ETS 2 zaten bulunuyor, çok nadir girdiğim bir oyun.
sea of thives e 6 kişilik arkadaş gurubumuzla giriyorduk eskiden 4 kişi olarak tabi yani 2 kişi gelmiyodu oyun bizi baya sıktı sadece hazina bulup skin alıyoduk diğer oyuncular çok kuvvetli olduğundan hiç gemi batıramadık bile ama eğer bizi sarar derseniz olabilir. Sanırım yeni bi güncelleme gelmiş bakmaya değer olabilir.

Son zamanlarda hileye çok rastlanıyor hocam, çözülene kadar zor. Ayrıca CS, Valo tarzı bir oyun biraz da.
Deep rock galactike bir bakabilirsin o zaman aksiyon keşif madencilik oyunu . Ve büyük bir dünyası olmasına rağmen oyun 2 gb

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,840
Üyeler
173,270
Son üye
OBEZ PATLICAN
Geri