Neler Yeni

arkadaş için 10k sistem önerisi

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,253
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Selam arkadaşlar 10k bütçe ile sistem arıyordum öncedende konu açmıştım ocak sonunda sistem çıkacak vs. deniyordu ama sistem göremedim . Bilgisayarı arkadaş alacak bütçe çok fazla oynatamaz tam 10k civarı arıyoruz.
Şuan alınabilecek bir sistem var mı ? yoksa Abdullah abi veya başka bir Youtuber sistem çıkaracak mı öneerileriniz nelerdir?

K.Furkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Furkan
Selam arkadaşlar 10k bütçe ile sistem arıyordum öncedende konu açmıştım ocak sonunda sistem çıkacak vs. deniyordu ama sistem göremedim . Bilgisayarı arkadaş alacak bütçe çok fazla oynatamaz tam 10k civarı arıyoruz.
Şuan alınabilecek bir sistem var mı ? yoksa Abdullah abi veya başka bir Youtuber sistem çıkaracak mı öneerileriniz nelerdir?
Çok acil bir şey değilse ben de şu an alınmasını pek iyi görmüyorum.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ayn çıkacaktı bence görüşme halinde hatta i3 12100 filan çıkacaktı uygun fiyatlı olursa onla kurar gibi geliyor

K.Furkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Furkan
Ayn çıkacaktı bence görüşme halinde hatta i3 12100 filan çıkacaktı uygun fiyatlı olursa onla kurar gibi geliyor
Bence de şu anda yüksek ihtimalle görüşme halindedirler bence bekleyin daha güçlü ve daha güzel bir bilgisayar alabilirsiniz şu an alsanız çok mantıklı olmıyıcaktır.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,253
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,901
Üyeler
168,051
Son üye