Neler Yeni

Arkadaş için 36500TL laptop önerisi lazım

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bütçe
36500
Arkadaşım yakın zamanda laptop alacak, ortalama fiyatı 36.5K az çok fiyat değişebilir sorun yok.

Oyun, Üniversite için(havacılık, flight simulator falan oynancak)

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Salih Akçin
Kombinasyonlar değişebilir fakat marka model olarak, Asus rog serisi, hp omen serisi veya msi titan serisinden ekran kartı 3070 ve üstü en az 16gb Ram li laptop araştırabilirsiniz, direk link olarak istiyorsanız şu sıralar piyasada pek yokum o yüzden nerde hangi indirim var bilmiyorum, dediğim özelliklerde sizin kovalamanız lazım, birde yakın zamanda yüksek fiyata bende bir laptop aldım, yani inanın o kadar da önemli değilmiş ya, bi tık altı olsa param cebimde kalsa iyiymiş, yani bütçeyi zorlamayın hatta bütçenin altındaki modellere bakabilirsiniz, 36500 yerine 30k lık laptop alsanız yine sizi pişman etmez ve 6k cebinize kalır benden size tavsiye

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
@ZaBalance @berke. baya iyi duruyor sizin fikriniz nedir hocam
Yukarıdaki yorumum aynı şekilde bu cihaz içinde geçerli sadece dediğim gibi MUX Switch olmaması kötü ama yapacak bir şey yok Türkiye'de alternatif olarak alabileceğiniz biz 3070 cihaz yok bu fiyata.

yek233

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Yg T
İlgilendiği Kategoriler
Arabalar, Bilgisayar Sistemleri, Ticaret v.s :)
Ya HP Omen serisi, yada Monster Abra 5 veya 7 serisini öneririm.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Kombinasyonlar değişebilir fakat marka model olarak, Asus rog serisi, hp omen serisi veya msi titan serisinden ekran kartı 3070 ve üstü en az 16gb Ram li laptop araştırabilirsiniz, direk link olarak istiyorsanız şu sıralar piyasada pek yokum o yüzden nerde hangi indirim var bilmiyorum, dediğim özelliklerde sizin kovalamanız lazım, birde yakın zamanda yüksek fiyata bende bir laptop aldım, yani inanın o kadar da önemli değilmiş ya, bi tık altı olsa param cebimde kalsa iyiymiş, yani bütçeyi zorlamayın hatta bütçenin altındaki modellere bakabilirsiniz, 36500 yerine 30k lık laptop alsanız yine sizi pişman etmez ve 6k cebinize kalır benden size tavsiye
Bana da lazımdı, faydalandım reis saolasın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,921
Üyeler
163,905
Son üye
ebrarr
Top Bottom