Kratos2008
80+ Silver
Dahası
Agalar arkadaşım 15 yaşında hediye ne önerirsiniz güzel bişeyler
Agalar arkadaşım 15 yaşında hediye ne önerirsiniz güzel bişeyler
güzelmiLucifer Michaelson Tough Boy Afrodizyak Parfüm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Lucifer Michaelson Tough Boy Afrodizyak Parfüm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
güzelmi agamafsanny Erkeklere Özel 50.000 Sprey 45ml Siyah - Sarı Delay Shark 15ml Performans Arttırıcı Krem Set58 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
afsanny Erkeklere Özel 50.000 Sprey 45ml Siyah - Sarı Delay Shark 15ml Performans Arttırıcı Krem Set58 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bence fenasalgüzelmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
güzelmi agam
ağa ciddimibence fenasal
ya usta hicbisey anlamadım gözünü seviyim iyi mi? değilmi söylevalla dediğimi alırsan şöyle olursunuz
knk şaka yaptım ya neyse arkadaşın neleri seviyor ona göre hareket edebilirsinya usta hicbisey anlamadım gözünü seviyim iyi mi? değilmi söyle
he sorun yok yani parfüm geldi aklıma ama başka neler alabilirim ki tişört vs istemeyen birisiknk şaka yaptım ya neyse arkadaşın neleri seviyor ona göre hareket edebilirsin
valla bilmiyorum başka nelerden hoşlanır arkadaş senin arkadaşın bro hiçmi tanımıyosun ona göre hareket alman daha mantıklıhe sorun yok yani parfüm geldi aklıma ama başka neler alabilirim ki tişört vs istemeyen birisi
parfum seven birisi onu almayı planlıyorumda hangi parfüm daha iyi ona karar veremedimvalla bilmiyorum başka nelerden hoşlanır arkadaş senin arkadaşın bro hiçmi tanımıyosun ona göre hareket alman daha mantıklı
parfüm için konu aç o zmn kankaparfum seven birisi onu almayı planlıyorumda hangi parfüm daha iyi ona karar veremedim