- Reaksiyon skoru
- 98
Yapıştır geç kanka, çok mistik bir koku arkadaşın çok sevinir diye düşünüyorum.güzelmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
güzelmi agam
Yapıştır geç kanka, çok mistik bir koku arkadaşın çok sevinir diye düşünüyorum.güzelmi
güzelmi agam
Performans Krem atmış arkadaşya usta hicbisey anlamadım gözünü seviyim iyi mi? değilmi söyle
oynamıyo aga cok ders calısan birisidiroyun oynuyorsa oyun içi para at yada skin al
performans krem cinsel verimlilik arttırıcıPerformans Krem atmış arkadaş
varmı bildiğiniz sağlam 0.7güzel bir kalem alabilirsin
rotring 500 iyidir ama herkese hitap etmez.varmı bildiğiniz sağlam 0.7
Kalem ne la boşver kalemi git agana kendi fotoğrafını bastırdığın boxer alvarmı bildiğiniz sağlam 0.7
PuahajajahKalem ne la boşver kalemi git agana kendi fotoğrafını bastırdığın boxer al
Daha iyisi varmi kendimede aliyimrotring 500 iyidir ama herkese hitap etmez.
dolma kalem alabilirsin ama pahalıdır, hassastır, ve yine herkese hitap etmez. Bazı sitelerde üstüne isim vs. yazdırabiliyorsun para sıkıntı değilse öyle bir şey yaptır derim. Ama uçlu kalem istiyorsan rotring 500 bu kategorideki en iyilerinden biridir aslında kendi tercihlerine göre almak daha iyi olur ben ince hafif kalemleri seviyorum mesela rotring 500 ağır ve incedir. Çok dayanıklıdır 4-5 yıl bu kalemi sıkıntısız kullananlar var.Puahajajah
Daha iyisi varmi kendimede aliyim
Dolma kalem ne önerirsinizdolma kalem alabilirsin ama pahalıdır, hassastır, ve yine herkese hitap etmez. Bazı sitelerde üstüne isim vs. yazdırabiliyorsun para sıkıntı değilse öyle bir şey yaptır derim. Ama uçlu kalem istiyorsan rotring 500 bu kategorideki en iyilerinden biridir aslında kendi tercihlerine göre almak daha iyi olur ben ince hafif kalemleri seviyorum mesela rotring 500 ağır ve incedir. Çok dayanıklıdır 4-5 yıl bu kalemi sıkıntısız kullananlar var.