Gergin Görünüşlü İlber
80+ Silver
fiyat farkı fazla değil nvidia olanı alabilir.
kart amuda kalkıp yiyo artık normal yemeyi bıraktı mavi ekran wattman şansım olsaydı kartı aldığım zamana dönebilseydim 1650 alırdım veya 2. el 2060 veya 1660 super falan bakardımşuraya bide 6600 kullanıp watman yiyen oldu mu o güzel olurdu arkadaş işte wattman probleminden felan bahsetti ben 5 k serisinde 1-2 kere yemiştim zamanında şuan ki serilerde yiyen oldu mu acaba
3060 almak tabii ki daha mantıklı fakat 12gb lik modeli ile sistem çıktığında onu almasını söyleyin. 8gb yi almasın3060 8 gb versiyonlu hazır pc gördü ben diyorum ki knk bunu alma rx6600 hazır pc attım bunu al diye 3060 12 gb ile kapışıyor yok inatla 3060 8 gb savunuyor nvidia yazılımı daha iyi felan tamam doğru da yine de mantıksız değil mi siz olsanız ne yapardınız ? 3060 12 gb alsa neyse dicem de onun attığı sistem 11.9 k benim attığım 11.2 k sistem
onun attığı https://www.vatanbilgisayar.com/int...c8g-prime-h610m-k-vrucial-500gb-ssd-16gb.html
benim attığım https://www.itopya.com/vivien-deepa...-8gb16gb-ddr4500gb-gen3x4-m2-ssdgaming_h22988
rtx ve fsr da var amd deDLSS RTX falan var. Arada çok farkta yokmuş ben olsam bende NVIDIA seçerdim.
hocam konudan biraz alakasızda bir şey sormak istiyorum bu vatanda stoktaki mağazalar diyor vatana gidipmi almamız gerekiyor benmi yanlış anladım3060 almak tabii ki daha mantıklı fakat 12gb lik modeli ile sistem çıktığında onu almasını söyleyin. 8gb yi almasın
Ray tracing AMD tarafında iyi değil şu an. RTX'de Nvidia tarafında parasına göre hiç iyi değil.rtx ve fsr da var amd de
bu bir sebep bile değilki
ucuz olan seçilmeli
rtx beğenen varsa 3060 almasın ztnAMD en iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ray tracing AMD tarafında iyi değil şu an. RTX'de Nvidia tarafında parasına göre hiç iyi değil.
En iyi AMD.
hocam en iyi amd diyorsanız ama bunun sebebi nedir söylemezseniz arkadaş nasıl bilecekAMD en iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ray tracing AMD tarafında iyi değil şu an. RTX'de Nvidia tarafında parasına göre hiç iyi değil.
En iyi AMD.
fiyat performans amdhocam en iyi amd diyorsanız ama bunun sebebi nedir söylemezseniz arkadaş nasıl bilecek
başka şeylerde geçemiyormu yazılımsal şeylerde meselafiyat performans amd
3060 12gb ile kapışıyor
ama fiyatı 3060 8gbden ucuz
Yalan atmam ben.hocam en iyi amd diyorsanız ama bunun sebebi nedir söylemezseniz arkadaş nasıl bilecek
yazılım konusunda nvidia daha stabil sadecebaşka şeylerde geçemiyormu yazılımsal şeylerde mesela