theali
80+ Bronze
bi 25-30k varSoru üstte abilerim araç 2021 Opel Astra sol ön kapı
sol arka kapı sol arka çamurluk degieicek
bi 25-30k varSoru üstte abilerim araç 2021 Opel Astra sol ön kapı
30k civari kralSoru üstte abilerim araç 2021 Opel Astra sol ön kapı
Bide durum nedir airbag açıldı mı kaza nasil oldu ona bagliSoru üstte abilerim araç 2021 Opel Astra sol ön kapı
Yarın Trabzon yetkili servise gidecek araç son durumları haber veririmSonuçlarınınca tekrar bekliyoruz bakalım hangimiz yaklaşmış ben en 40k 45 k diyorum sol arka çamurluk sıkıntı kesilerek değişim yapılıyor çünkü
Airbag açmadı kavşakta vuruyor yandan30k civari kral
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide durum nedir airbag açıldı mı kaza nasil oldu ona bagli
Arka çamurluk birde yurt dışından gelir şimdiYarın Trabzon yetkili servise gidecek araç son durumları haber veririm
Airbag açmadı kavşakta vuruyor yandan
Geçmiş olsun hemşerimYarın Trabzon yetkili servise gidecek araç son durumları haber veririm
Airbag açmadı kavşakta vuruyor yandan
5 10k mı bro amcamın i20 sine arkadan girdiler bagaj kapağı ile arka sol sağ çamurluk değişicek 50k yazmışlar ?Rahat 5-10 bin yazarlar
Snjsdjdnend hocam güzel kafayla yazmişim5 10k mı bro amcamın i20 sine arkadan girdiler bagaj kapağı ile arka sol sağ çamurluk değişicek 50k yazmışlar ?
Araç 2017 superb mesafe sensörü ayağı sadece kırıldığı için en çok masraf o çıkarmıştı geçen sene bu fiyattan bahsediyorum far ayağı kırık diye far değişti gene araçta hiç bir şey yok aslında tampon gene ekza ayaklar kırık normalde değişecek olan panjur ve tampondaki darbe emici süngerdi olay nerelere geldi. Kaput düzeltme kesin olacaktı tabi kiUfak bir kaza atlattım ve arkadan öndeki araca vurdum fakat tutanak tutmamıştım ve polis bile sen suçlusun dedi moral bozukken bir arkadaş her türlü suçluysan başvur dedi tutanakları doldurduk verdim ve ben %100 haklı çıktım önüme atladığı için. Hikayenin sonucuna gelelim haklı cıkmadan önce dışarıdan 10 liraya çözeriz dedikleri iş ben haklı çıkınca sigortayan sanayide sağlam bir yere 25 liraya patladı kaput değişmedi işlem var servis olsaydı 40 lira en az ve kaput değişirdi. İşçilik işlemleri vs. için servisler sıkıntı sağlam ustalar serviste ufak paralara çalışmıyor. Kaporta ustaları boya ustaları genelde dışarıdadır bilginiz olsun. (çok geçmiş olsun.)