Hakan yilmaz12
80+
Dostlar son soruma cevap verebilcek varmı lütfen bidaha paylaşamıyorum
tam okumamışsın konuyu galiba son kısımı bi okursan sevinirim80 FPS mi?
Yok kanka geçen ben 8 GB ram i 16 ya çıkarttım 250 den 900 e uçtu sana yalan söylemiş(!)
Oyunlarda 10 FPS felan arttırıyor, CSGO da da 30 FPS civarı artar.
artar ama o kadar artar m bilememArkadaşlar emin olamadım Cs de 80 fps fark eder diyor ama Ağır oyunlarda 10 15 fps fark eder diyor doğrumu yardımcı olurmusunuz ? @RaZeLegend
?tam okumamışsın konuyu galiba son kısımı bi okursan sevinirim
onla dediğim kişi benim galiba tam okumuyorsun hiçbir şeyi yine burda da okumamışsın bi tam oku lütfen artık?
Okudum zaten CSGO da 80FPS demiş bende onla dalga geçtim?
Ne istediğini hala anlamadımonla dediğim kişi benim galiba tam okumuyorsun hiçbir şeyi yine burda da okumamışsın bi tam oku lütfen artık
80 fps olmaz o kadar abartmasın da 10-20 fps fark ederArkadaşlar emin olamadım Cs de 80 fps fark eder diyor ama Ağır oyunlarda 10 15 fps fark eder diyor doğrumu yardımcı olurmusunuz ? @RaZeLegend
Ekran kartımı satıp anakart da alırım kanka nolcak 80 FPS arttırıyor diyor arkadaşÜzgünüm, anakartın Quad channel desteklemiyor![]()
Ekran kartımı satıp anakart da alırım kanka nolcak 80 FPS arttırıyor diyor arkadaş![]()
? yine okumamışsın dinle ram sabit 16 gb sadece dual channel olucak 2060 ekran kartında 3600 ile mesela cs de 300 350 fps alıyorum ekran kartı kullanımım da az ekran kartım güçlü olduğu için dual channel yaptığım zaman işlemciden gelen bilgi daha fazla olacaktır o yüzden o yüksek fpslerde 50-80 fps fark olur zaten konuyu okumadığın çok belli ben 1 tb ram alın ram çok önemli demedim .Ne istediğini hala anlamadım?
80FPS artar cs de ağır oyunlarda 10 15 demişsin.
AAA tarzı oyunlarda evet 10 15FPS artıyor fakat CSGO da 80FPS artıyorsa ben ekran kartımı satıp 128GB RAM yapayım?
dalga geçmeye geldiysen gilebilirsin konuyu başka yerlere çekip duruyorsun şimdi de ben anakart önemsiz bişey dedim gibi anlaşılıyor bir türkçe kitabı al ramini satıp.Ekran kartımı satıp anakart da alırım kanka nolcak 80 FPS arttırıyor diyor arkadaş![]()
Laptop dual channel destekliyor mu?? yine okumamışsın dinle ram sabit 16 gb sadece dual channel olucak 2060 ekran kartında 3600 ile mesela cs de 300 350 fps alıyorum ekran kartı kullanımım da az ekran kartım güçlü olduğu için dual channel yaptığım zaman işlemciden gelen bilgi daha fazla olacaktır o yüzden o yüksek fpslerde 50-80 fps fark olur zaten konuyu okumadığın çok belli ben 1 tb ram alın ram çok önemli demedim .
onlar hesapta zaten. sıkıntı yok o konuda @ByEfe04 tam okumadığı için tane tane anlatıyorum.Laptop dual channel destekliyor mu o işlemciyle anakart onu da hesasba kat.