Neler Yeni

Çözüldü✓ Arkadaşım İçin 30000 TL Bütçeye Sistem Toplama

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
Hocam isterseniz size biraz vakit ayırdım ve bir PC topladım 29.675 TL ediyor:

Uğraşıp vaktini harcadığın için minnettarım değerlendireceğim bunu da çok teşekkür ederim

Furkanozr

80+ Silver
Kararı bu sistemden yana kullanacağız gibi.
Yardımcı olan sistem paylaşan arkadaşlara kardeşlerime teşekkür ederim. Boş yapan veletlere de gelince beni engelleyin gerekirse açtıgım konulara yorum yapmayın bir daha rica ediyorum.
Hocam bu forumda yaş ortalaması düşük gerçekten yardımcı olacak çok az kişi var Technopat Foruma yada Pch foruma yazsanız daha iyi olur

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hocam bu forumda yaş ortalaması düşük gerçekten yardımcı olacak çok az kişi var Technopat Foruma yada Pch foruma yazsanız daha iyi olur
Yaşa bakmak yerine tavırlara baksanız? Şimdi yaş ortalaması düşük diye benim ne suçum oluyor(yaşım 13).

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
Onu anladım zaten teşekkür ederim kardeşim evet başka forumda da konu açtım bu forumun yaş ortalamasının düzeltilmesi gerekiyor onun önüne geçilmiyorsa eğer saygısızlık yapan konulara boş yorum atanların engellenmesi gerekiyor ki yeni hesap açıp tekrar geldiğinde dikkat etsin.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Onu anladım zaten teşekkür ederim kardeşim evet başka forumda da konu açtım bu forumun yaş ortalamasının düzeltilmesi gerekiyor onun önüne geçilmiyorsa eğer saygısızlık yapan konulara boş yorum atanların engellenmesi gerekiyor ki yeni hesap açıp tekrar geldiğinde dikkat etsin.
Hocam bu forumun sorunu zaten troller vb. kişiler oldu hep, dediğiniz gibi düzeltilmesi lazım

Lonvardw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Kingosman
Kararı bu sistemden yana kullanacağız gibi.
Yardımcı olan sistem paylaşan arkadaşlara kardeşlerime teşekkür ederim. Boş yapan veletlere de gelince beni engelleyin gerekirse açtıgım konulara yorum yapmayın bir daha rica ediyorum.
Hocam bunun yanına 2k monitör almanız lazım 1080p de 12400f beslemez 3080 i 4K ya 2k monitör yok sanırım

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Passamet
Arkadaşlar adam fiyata göre kötü bir sistem hazırlamış olabilir, neden dalga geçiyorsunuz? Bakın almadan gelip konu açmış, düzgün yardımcı olsanıza! Ne kadar çocukça hareketler bunlar.

Hocam bence bu sistemi tercih edin çünkü diğer beğendiğiniz sistemde RTX 3080 var bunda ise Ti modeli var.
https://www.itopya.com/kaanflix-ultimate-supreme-gamer_h17067

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
Arkadaşlar adam fiyata göre kötü bir sistem hazırlamış olabilir, neden dalga geçiyorsunuz? Bakın almadan gelip konu açmış, düzgün yardımcı olsanıza! Ne kadar çocukça hareketler bunlar.

Hocam bence bu sistemi tercih edin çünkü diğer beğendiğiniz sistemde RTX 3080 var bunda ise Ti modeli var.
https://www.itopya.com/kaanflix-ultimate-supreme-gamer_h17067
Ssd bildiğim marka değil kasa da ayrıca hava akışı nasıl sizce ? Birde 12.nesil intel almak mı faydalı olur yoksa 5600 veya 5600x mi ?

Top Bottom