Neler Yeni

Arkadaşım instadan beni durmadan şikayet ediyor

Mhmd.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mhmd
Arkadaşlar merhaba benim bir ark var instadan küfürlü mesajlarımı durmadan şikayet ediyor ve chat bani yiyorum hemde anında ama ben onu şikayet ettiğimde hicbirsey olmuyo bunu engellemenin bir yolu veya onuda banlatmanin bir yolu varmı

crabman

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba benim bir ark var instadan küfürlü mesajlarımı durmadan şikayet ediyor ve chat bani yiyorum hemde anında ama ben onu şikayet ettiğimde hicbirsey olmuyo bunu engellemenin bir yolu veya onuda banlatmanin bir yolu varmı
en basitinden küfürlü mesaj yazmayın hocam. Instagram da banlatamıyorum demiş siniz. O zaman whatsapp konuşmanız varsa orda küfürlü mesajlarını şikayet edin (başka arkadaşlarınızda şikayet etsin topluca) whatsappdan ban yer.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,496
İsim
Baran Kut
Ne biçim arkadaş la bu :kekw: Bir kere yapsa şaka mahiyetinde anlarım da birden fazla olması. Garip.

Mhmd.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mhmd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu mesaji attikdan sonra ban yemis5 gun .d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri