senin yapmadığını diyorum kolayca ispatlanabilecek bir şey, kafana takmaNeyden bahsediyorsun hocam ispat olarak açıklarsan sevinirim
senin yapmadığını diyorum kolayca ispatlanabilecek bir şey, kafana takmaNeyden bahsediyorsun hocam ispat olarak açıklarsan sevinirim
aşırı merak ettim kim olduğunu
ortalama ünlülükte bir genç kdın oyuncu hocam isim vermemem daha iyiaşırı merak ettim kim olduğunu.
tamam hocam teşekkür ettim bi tıkta olsa rahatladımsenin yapmadığını diyorum kolayca ispatlanabilecek bir şey, kafana takma
dmden atar mısın meraktan soruyorum panelim yok .ortalama ünlülükte bir genç kdın oyuncu hocam isim vermemem daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamam hocam teşekkür ettim bi tıkta olsa rahatladım
Reşit hocam 22 yaşlarında
Çok beni suçlu buluyosan dava açmasına karşılık delil olarak hazırladıklarımı sanada atayım hocam Ben paneldir odur budur hayatımda elimi sürmedim sürmem anlık arkadaşın demesiyle olan bir şey ki dava gerçekten açarlarsa avukatım hazır bende suçsuzluğumu ispat etmeye çalışacağım.Bedava peynir fare kapanında olur elinde panel olduda ne degişti ??? Sorarım sana havalımi oldun ne halt yiyorsan ye illegal işler yapıp burda panel kullandım nolur diye gelmeyin BİLMENIZ GEREKIRDI
Dm gelseneÇok beni suçlu buluyosan dava açmasına karşılık delil olarak hazırladıklarımı sanada atayım hocam Ben paneldir odur budur hayatımda elimi sürmedim sürmem anlık arkadaşın demesiyle olan bir şey ki dava gerçekten açarlarsa avukatım hazır bende suçsuzluğumu ispat etmeye çalışacağım.
10 yaşındaki çocuklar bile panel kullanıyor, hiç bir şeyde olmaz.Bedava peynir fare kapanında olur elinde panel olduda ne degişti ??? Sorarım sana havalımi oldun ne halt yiyorsan ye illegal işler yapıp burda panel kullandım nolur diye gelmeyin BİLMENIZ GEREKIRDI
10 yaşındaki veletlerin cezaya ehliyetinin olmadığını biliyorsun degilmi10 yaşındaki çocuklar bile panel kullanıyor, hiç bir şeyde olmaz.
Demek istediğimi anlamamışsın da birinin panel kullanması inan kimsenin umrunda değil10 yaşındaki veletlerin cezaya ehliyetinin olmadığını biliyorsun degilmi