Neler Yeni

Çözüldü✓ Arkadaşım sahibinden üzerinden dolandırıldı

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Batuhan Divrik
Gönderdiği 600tl bana önceden borcu vardı onu gönderdi ürünün ücretini daha göndermedi diye savunabilir kendini daha önce bu şekilde dolandıran kişiler gördüm
Dostum diyorum ki ürünün üzerinden konuşularak atılan bir iban tarzında ininal nosu var. Yani daha önceden borcu vardı demekte kolay bir olay değil bir iddia attığınız zaman kanıtlamanız gerekiyor.

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
836
İsim
Adem
Arkadaşlar konu hakkında söylemek istediğim 2 şey var;
1.si ne atıp tutmuşsunuz ya, bilmediğiniz konular hakkında oturma organınız ile biliyormuş gibi şeyler üretip milletin kafasını bulandırmayın.
2.si kraldan çok kralcı olma dostum. Arkadaşının arkadaşı gelsin konu açsın yardımcı olalım. Elalemin derdine sen efkarlanma, vallaha kendine zarar vermek dışında bir şey yapmıyorsun. Ne arkadaşına ne de arkadaşının arkadaşına bir faydası olmuyor.
Ek not: Avukat olduğum için bir yönlendirme yapmam ücretsiz iş görme kapsamında yasak. O yüzden bir yönlendirme yapamıyorum.

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Emre Erkan Aydın
Valla tek bildiğim o paranın o adamdan çıkacağı

federalper

80+ Silver
Arkadaşlar konu hakkında söylemek istediğim 2 şey var;
1.si ne atıp tutmuşsunuz ya, bilmediğiniz konular hakkında oturma organınız ile biliyormuş gibi şeyler üretip milletin kafasını bulandırmayın.
2.si kraldan çok kralcı olma dostum. Arkadaşının arkadaşı gelsin konu açsın yardımcı olalım. Elalemin derdine sen efkarlanma, vallaha kendine zarar vermek dışında bir şey yapmıyorsun. Ne arkadaşına ne de arkadaşının arkadaşına bir faydası olmuyor.
Ek not: Avukat olduğum için bir yönlendirme yapmam ücretsiz iş görme kapsamında yasak. O yüzden bir yönlendirme yapamıyorum.
Hocam çok gereksiz kasmışsın arkadaşın da bizim de o para çok umrumuzda değil sadece bir şey yapabilir miyiz diye ben konu açtım

Akabatu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Batuhan Aka
Arkadaşımın arkadaşı sahibindenden konşutuğu kişiye telefon numarasını bile almadan sahibinden chati üzerinden dolandırcının ininal hesabına para yollamış.
Ben herhangi bir şey yapabileceğini sanmıyorum ama dava açabilir miyiz kişinin telefon numarası olmadan isim soy ismi olmadan
Benzer bir yolla bende dolandırıldım. 3 tane isim soy isim vardı elimde, dilekçe ile şikayet ettim ve iki tarafında bankasını aramama rağmen müşteriye ulaşıp parayı isteceklerini söyledir yani ortada fake hesap olduğu için ulaşmaları imkansız. Baş savcının bana söylediği parayı çekip alamayız ama yakalanırsa hapis cezası olduğunu cezasının hafifletilmesi için belki para verebileceğini söyledi. Yani kısaca bir bardak su için derim.

Top Bottom