Neler Yeni

Arkadaşım sevdiğim kızı insttada takip etti

Abdullah1

80+ Bronze
Arkadaşım sevdiğim kizzi instadq takip etti kız yanlış anlamadan nasıl takipten çıkarmasını söyleyebilirim arkadaşım gitcek trollucek kıza hakkimda bir şeyler dicek
Dalga geçmeyin ciddiyim
Hiçbir şey yapamazsın. Kızla sevgili değilsin o yüzden karışamazsın da. Ya gidip kıza açılacaksın ya da böyle yapma etme diyeceksin arkadaşına.

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
gidip kıza açıl söyle ondan sonra takipten çıkarmasını iste açılmazsan yanlış anlar yoksa veya arkadaşını bu konuda bilgilendir seviyorum falan de zaten sana değer veriyorsa dediğini yapar bir şey yapmaz

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
O çocuğu dövmek şart bırak kızı falan.Direk enese dal gitsin.

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Klasik lise ortamı ve maymundan farksız arkadaşlar. En başta arkadaş ortamında ağırlığını koymadığın zaman bu şekilde sözün dinlenmiyor. Kıza diyebileceğini sanmıyorum, arkadaşınla aranda halletmen gerek. Buradan çıkartacağın ders, bir dahakine arkadaşlarını seçerken birbirine bu şekilde hakaret ederek eğlenen değil, düzgünce bir konu üzerine konuşabilen ve birbirinin hayatına saygı duyan insanlarla arkadaş olman. Arkadaşının toksik bir karaktere sahip olduğunu açıkça kendin de belirtiyorsun ve seni ifşalayacağını söylüyorsun. Sözüm meclisten dışarı, ismi Enes olup iki kelimeyi bir araya getirebilen birisiyle karşılaşmadım henüz.

kırmızışarapp

80+ Silver
Arkadaşım sevdiğim kizzi instadq takip etti kız yanlış anlamadan nasıl takipten çıkarmasını söyleyebilirim arkadaşım gitcek trollucek kıza hakkimda bir şeyler dicek
Dalga geçmeyin ciddiyim
Arkadaşlarını düzgün seç bence önce...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,020,128
Üyeler
161,663