Neler Yeni

arkadaşım trojan yedi internete bağlanamıyor vs.

Beyler bayanlar bundan 1 gün önce arkadaşım csgo için hile indirdi ve hilenin içince en kötü trojan vardı format attı formattan sonrada windows defender Trojan:win32/conteban.Aml adlı dosya buldu erişimi engelledi ama şeyden şüpheliyiz formata rağmen geçmedi windows defender silemez diye düşünüyoruz internete bağlanamıyor bilgisayarı,acayip yavaş ve kasıyor ve internet olmamasına rağmen winrar indiriyor ve taramada dosya sayısı artıyor yardım edin
rn_image_picker_lib_temp_6e51db1a-fb03-4ca6-9dc1-e464c5a68e8e.jpg
image.png
rn_image_picker_lib_temp_ca696594-d48f-48fc-9e14-88b5af0f8ac9.jpg
image.png

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş
Hocam kaspersky premium kullanıyorum bu durumlar için iso dosyası veriyor uygulama.

1679843260947.png

Bu linkten indirmemi söylüyor 650mb lık bir dosya. flash belleğe atıp bilgisayarı flashtan çalıştırırsan otomatik aktif olacağını söylüyor. format atmak istemezseniz bir deneyebilirsiniz. merak ediyorum ne kadar işe yarıyor :D

Hocam kaspersky premium kullanıyorum bu durumlar için iso dosyası veriyor uygulama.

Alıntıyı görüntüle

Bu linkten indirmemi söylüyor 650mb lık bir dosya. flash belleğe atıp bilgisayarı flashtan çalıştırırsan otomatik aktif olacağını söylüyor. format atmak istemezseniz bir deneyebilirsiniz. merak ediyorum ne kadar işe yarıyor :D
eyvallah hocam sağolun vallahi ne yapacağımız bilmiyoruzya
Mesaj otomatik birleştirildi:

eyvallah hocam sağolun vallahi ne yapacağımız bilmiyoruzya
hocam arkadaşın pcsine donanımsal zarar verirmi

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular