Arkadaşıma Steam/epic games hesabımı verebilir miyim?

Haruka

80+
Reaksiyon skoru
109
İyi günler. Steam/epic games hesabım var ve kütüphanemdeki bazı oyunları pc kaldırmadığı için oynayamıyorum. İki sorum var:

-Hesaplarımın şifresini arkadaşıma versem kendi bilgisayarından benim hesabıma girerek oyunları oynayabilir mi?

-Aynı anda ikimizde farklı bilgisayarlardan ama aynı hesaptan oyun oynayabilir miyiz?

Soruların cevapları az çok biliyorum ama emin olmak, cevapları sizden de duymak istiyorum. Kusuruma bakmayın lütfen.

İyi günler. Steam/epic games hesabım var ve kütüphanemdeki bazı oyunları pc kaldırmadığı için oynayamıyorum. İki sorum var:

-Hesaplarımın şifresini arkadaşıma versem kendi bilgisayarından benim hesabıma girerek oyunları oynayabilir mi?

-Aynı anda ikimizde farklı bilgisayarlardan ama aynı hesaptan oyun oynayabilir miyiz?

Soruların cevapları az çok biliyorum ama emin olmak, cevapları sizden de duymak istiyorum. Kusuruma bakmayın lütfen.
steamda aile modu gibi bir şey var hesapları senkronize edip şifreyi vermeden oynayabiliyor diye biliyorum

1-Evet
2-Hesabı çevrimdışıya alıp oynayabilir ama online oynayamaz diye biliyorum.

Arkadaşın indirsin oyunu eğer offline oynanabiliyorsa Steam'i offline moda alıp oynarsa sen de oynayabilirsin. eğer çevrimiçi ise ikiiniz aynı anda oynayamazsınız

aynı anda farklı oyun bile oynayamazsın. ya o oynayacak ya da sen. ayrıca vac yeme durumu da var. ben ne kadar güvensem de kimseye hesabımı vermem açıkçası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,846
Üyeler
184,508
Son üye
Ultimate
Geri