Neler Yeni

Arkadaşima Ufak Bi̇r Hack Şakasi Yapmak İsti̇yorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mustafa Cihan Selçuk
Dostlar yakın bir arkadaşımın en büyük korkularından birisi hacklenmek. Bende ona bir şaka yapmak istedim aynı bu videodaki gibi
. Acaba bu videodaki yazılımı nereden bulabilirim. Veya farklı kolay bir yazılım varmıdır. Dediğim gibi sadece arkadaşıma şaka yapmak için soruyorum kötü bir niyetim yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer bu tarz konular açmak yasak ise silebilirim

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Dostlar yakın bir arkadaşımın en büyük korkularından birisi hacklenmek. Bende ona bir şaka yapmak istedim aynı bu videodaki gibi
. Acaba bu videodaki yazılımı nereden bulabilirim. Veya farklı kolay bir yazılım varmıdır. Dediğim gibi sadece arkadaşıma şaka yapmak için soruyorum kötü bir niyetim yok.

Bunu yıllar önce ben de yapmıştım. Zor bişey değil. Not defteri ile yapmıştım ben, sadece biraz araştırıp kodları bulman gerekiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mustafa Cihan Selçuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu yıllar önce ben de yapmıştım. Zor bişey değil. Not defteri ile yapmıştım ben, sadece biraz araştırıp kodları bulman gerekiyor.
bu videoda bir uygulama kullanılıyor diye biliyorum. sadece not defteri ve kodlarla kamerasına falan erişilebilirmi ki ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,920
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
bu videoda bir uygulama kullanılıyor diye biliyorum. sadece not defteri ve kodlarla kamerasına falan erişilebilirmi ki ?
şaka yapacaksan not defterine yazıp uzantı eklemen gerek.Daha sonra winrarlayıp yolla o da açarsa şifresi değişir .Kodları internetten bulabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mustafa Cihan Selçuk
şaka yapacaksan not defterine yazıp uzantı eklemen gerek.Daha sonra winrarlayıp yolla o da açarsa şifresi değişir .Kodları internetten bulabilirsin.
internette biraz araştırdım da kod bulamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mustafa Cihan Selçuk
tamamdır

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,920
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mustafa Cihan Selçuk
net user %username% şifre

not defterine yaz daha sonra .bat olarak kaydet winrarla yolla

şifre yerini kendi kafana gore yaz
yaptım ama açınca bir şey olmuyor ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,920
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
yaptım ama açınca bir şey olmuyor ki
.bat olarak kaydettinmi

.bat olarak kaydettinmi
net user %username% *******
shutdown -r

.bat olarak kaydettinmi

net user %username% *******
shutdown -r
sen .bat olarak kaydetmemişssin internetten öğren kaydet oluyor .

Son düzenleme:

TalhaGnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Talha

ngrok diye bir yazlım var ben ordan yapıyordum kamera vs her şeyi yapabiliyorsun ama yasal deil tanımadığın birine yapma

Yasin Çınar

80+ Bronze
darkcomet rat programın ismi trojan virüs programıdır fakat port açmak gerek ama artık ngrok ile portsuz yapılabiliyor diye biliyorum. Bu program ile görev yöneticisiyle oynayabilir, webcam a ulaşabilir, sahte uyarı mesajları gönderebilir, bilgisayarın dvd gibi şeyleriyle oynayabilirsiniz. Kısacası bu program ile herşeyi yapabilirsinizç

ve ayrıca arkadaşının virüs programlarının kapalı olması gerek yoksa virüs diye algılıyor. Programı yüklerken sanal bilgisayardan yapmanı tavsiye ederim piyasadakilerin bazıları içine mining programı yerleştiriyor.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
En korktuğum şey :D. Not defterine kodlar yazarak şaka amaçlı virüsler hazırlayabiliyorsunuz bunun videoları youtubede var oradan bilgisayarı bile otomatik olarak kapatabiliyorsunuz. Eğer adını sanki bir program, uygulama, oyun gibi yapıp ondan soneada bir de logo eklerseniz kesin açar. Not : programı açtığı zaman kodlar bir defa çalışır bir daha gerçekleşmesi için bir daha açması gerekir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,728
Üyeler
162,051
Son üye
Raijinn
Top Bottom