- Reaksiyon skoru
- 27
ne alakası var? lol oynayacakmış sadece. 6700xt kullanıyorum nereye gömülmüş. rx 570 almaktan iyidir6000 serisi kartlar gömüldü gitti haberin var mı
ne alakası var? lol oynayacakmış sadece. 6700xt kullanıyorum nereye gömülmüş. rx 570 almaktan iyidir6000 serisi kartlar gömüldü gitti haberin var mı
orası sana kalmış ama gidip de kaç senelik ekran kartına 5000 lira verip de çok bir performans beklemeyok oyle deil 9060 xt icinde aynısını dedi lol oynicaksan git ikinci el rx 570 8gb falan al diyo paranı bisa harcama diyo
görürsün birkaç aya nereye gömülcekne alakası var? lol oynayacakmış sadece. 6700xt kullanıyorum nereye gömülmüş. rx 570 almaktan iyidir
bir şey diyosan altını doldur yoksa boş yapma. altı üstü lol oynayacakgörürsün birkaç aya nereye gömülcek
10 gündür her aksam 22:00'da yapıyorlar 3 taksit seçenegi mevcutVatan gecesi ne zaman?
Benim arkadasta benim islemci icin aynısını dediydi neymis intel pentium g6400 ile rtx 5060 darboğaz yaprmis yeni bir islemci almam gerekmisgörürsün birkaç aya nereye gömülcek
Hatta bana ekran kartı almaktansa yeni bir sistem almanın daha matıklı olacağını soyluyo diyom ram le m2 ssd fiyatları cok yukseliyo almıyım bana diyoki 4gb ram ile 250 gb hdd ile mutluysan alma