Arkadaşımın monitörü sıkıntılı

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
194
Arkadaşım 8 aydır asusun 144hz monitörünü kullanıyor(modeli tam hatırlamıyorum 1500tl olan monitör)
Bugün kullanırken bir anda ekranı gitmiş bana sordu ben klasik çıkar tak yöntemlerini dene dedim fakat hala aynı sıkıntı
Yardımcı olurmusunuz

Farkli bir kablo ile deneyebilir

ekran bu şekilde

Ekler

• WhatsApp Image 2021-04-05 at 12.53.55.jpeg
    WhatsApp Image 2021-04-05 at 12.53.55.jpeg
    64.6 KB · Hit: 50
Arkadaşım 8 aydır asusun 144hz monitörünü kullanıyor(modeli tam hatırlamıyorum 1500tl olan monitör)
Bugün kullanırken bir anda ekranı gitmiş bana sordu ben klasik çıkar tak yöntemlerini dene dedim fakat hala aynı sıkıntı
Yardımcı olurmusunuz
Dediği gibi TAK diye gitti ise servisi arasın. Biz burdan bir şey yapamayız. Tek önerebileceğim sorun sistemmi değilmi bunu görmek için farklı monitöre taksın denesin.

Yardımcı olurmusunuz
dısplay kablo mu kullanıyor yoksa donusturucu mu arkada ne takılı

Problem ekran kartında olabilir, başka monitörde deneyebilirseniz deneyin.

Ekran kartı kaynaklı olabilir aynı sorun benimde oluyordu tak diye ekran bi garip oluyordu monitörde sorun var sandım ama pc değiştirdim şu an bi sorunum yok eski ekran kartım da öyle sorun oluyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,228
Üyeler
184,604
Son üye
sifirlarvebirler
Geri