Bir hediye için kendini üzmemesi lazım.Arkadaşımın babası arkadaşın istediği karne hediyesini almayı reddetmiş (1 Aydır plan yapıyordu ) üzüldü baya ağlıcak gibi oldu nasıl moralini düzelticem ben bunun ?
Yanında bulunup dolaşabilirsin,gezebilirsiniz.Arkadaşımın babası arkadaşın istediği karne hediyesini almayı reddetmiş (1 Aydır plan yapıyordu ) üzüldü baya ağlıcak gibi oldu nasıl moralini düzelticem ben bunun ?
Aynen hocam katılıyorum.Bende 4-5 aydır yeni bir laptop hayali kuruyordum.Hala bekletiyorlar.Yksden öncede 1-2 yıl ps istedim ama olmayınca olmuyor.Bir hediye için kendini üzmemesi lazım.
Babası da istiyordur istediği şeyi almak ama belki bir borcu veya başka bir işi çıktı.
Olmadıysa yapıcak bir şey yok.
HOcam çocuğun babası alabilir ama biraz cimri ne yalan söyleyeyim iş adamı babası ticaretle uğraşıyor parasının olmadığı bir döneme denk geldi herhaldeBir hediye için kendini üzmemesi lazım.
Babası da istiyordur istediği şeyi almak ama belki bir borcu veya başka bir işi çıktı.
Olmadıysa yapıcak bir şey yok.
Olabilir en cimri anne baba bile çocuğundan en az esirger hatta esirgemez.HOcam çocuğun babası alabilir ama biraz cimri ne yalan söyleyeyim iş adamı babası ticaretle uğraşıyor parasının olmadığı bir döneme denk geldi herhalde
Yanında bulunup dolaşabilirsin,gezebilirsiniz.
Aynen hocam katılıyorum.Bende 4-5 aydır yeni bir laptop hayali kuruyordum.Hala bekletiyorlar.Yksden öncede 1-2 yıl ps istedim ama olmayınca olmuyor.
Olabilir en cimri anne baba bile çocuğundan en az esirger hatta esirgemez.
Ps isteme olayını ben başarılı birleşilse gerçekleştirdim HOcamYanında bulunup dolaşabilirsin,gezebilirsiniz.
Aynen hocam katılıyorum.Bende 4-5 aydır yeni bir laptop hayali kuruyordum.Hala bekletiyorlar.Yksden öncede 1-2 yıl ps istedim ama olmayınca olmuyor.
Yok HOcam arkadaş takdir aldı zaten babası şuanda alamam demişNotları düşük diye mi istediği hediyeyi almamış?
Eğer öyle ise arkadaşını teselli et. 2. Dönem daha iyi yapmaya çalışmasını söyle.
Ödül her zaman iyi bir şey değildir. Yeri geldiğinde ceza yöntemi de uygulanmalıdır.
O zaman durumları yok demek ki. Arkadaşının bu durumu anlayışla karşılaması lazım.Yok HOcam arkadaş takdir aldı zaten babası şuanda alamam demiş
Teselli ediyorum şuan benim babamda istediğim hediyeyi almadı bu dönem hiç böyle yapmadımO zaman durumları yok demek ki. Arkadaşının bu durumu anlayışla karşılaması lazım.
Belki daha sonra daha iyisini alacak bilemeyizHOcam çocuğun babası alabilir ama biraz cimri ne yalan söyleyeyim iş adamı babası ticaretle uğraşıyor parasının olmadığı bir döneme denk geldi herhalde
Çocuk olmayi biraksin.Arkadaşımın babası arkadaşın istediği karne hediyesini almayı reddetmiş (1 Aydır plan yapıyordu ) üzüldü baya ağlıcak gibi oldu nasıl moralini düzelticem ben bunun ?