Ak Kurt Geralt
80+
Ceza mı Sagopa mı?
Çok önemi var.bunun önemi nedir?
Senin yeridne olsam döverim. Sana küfür edene, sana vurana vur. Onun dışında vurma. Aklında bulunsun.arkadaşlar yeni okula gelince kaynaşamadım tek dostum kitaplar oldu, okulda sadece kitap okur dersime bakar giderim. kimseye zararım yok kendi kulvarımda akarım hocalar beni çok sever. Arkadaşlar yeni okulum düşük puanlı olduğu için at hırsızı çok, arkadaşlar bir çocuk var, uzun boylu kaslı öbürlerine göre okulun babası gelene gidene sataşır, ben ona göre biraz daha güçsüz kalırım. arkadaşlar bir gün kitap okuyorum arkadaş da hoca görevlendirdi ses yapanı dövüyor öbürleri de ses çıkartmıyor güya sevdiklerinden. ben kitap okurken geldi yanımdada bir arkadaş vardı kitabıma göz atıyordu, kitaba vurup düşürdü ve ses yaptın arkanı dön yumruk atmam lazım dedi. bende karşı çıktım tabi, ''arkadaşa bak erkek olmuş'' dedi baya atıştık. ilk defa ona karşı çıkanı görünce şaşırdı tabi. Ve her at hırsızının lafı olan çıkışa gel kartını kullandı, arkadaşlar bizde erkek adamız istediği kadar uzun kaslı olsun, ben döverim şahsen. ama okulumdaki gidişim nasıl olur? sonrası ne olur? bilmiyorum. sizce gidip kavga etmelimiyim?
Ceza.Ceza mı Sagopa mı?
sagopaCeza mı Sagopa mı?
ben inandım hocam dikkat edinde sallamayı takmasınlar, arkadaşlar bizde erkek adamız istediği kadar uzun kaslı olsun, ben döverim şahsen.
CezaCeza mı Sagopa mı?