Windows 11 aşığıyım
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 7
O yaştada yatarsın merak etme. Yada çok büyük miktarda para cezası alırsın.14 yaşında olan ben
O yaştada yatarsın merak etme. Yada çok büyük miktarda para cezası alırsın.14 yaşında olan ben
14 yaşında olduğun için ceza alamayacağını falan mı zannediyorsun ? Siciline yazılacak. İlerde devlet kurumlarında işe giremeyeceksin. Üstüne üstelik Ailene çok yüksek mevlada tazminat davası açılabilir... 18 yaş altıyım diye her suçtan muaf olacagını falan sanıyorsan yanılıyorsun14 yaşında olan ben
hayır hapse girer14 yaşında olduğun için ceza alamayacağını falan mı zannediyorsun ? Siciline yazılacak. İlerde devlet kurumlarında işe giremeyeceksin. Üstüne üstelik Ailene çok yüksek mevlada tazminat davası açılabilir... 18 yaş altıyım diye her suçtan muaf olacagını falan sanıyorsan yanılıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
O para cezasından sonra baban evde gelip senin içinden geçecek mesela... bunlarıda göz önüne al
Arkadaşının instagram adresi türkiyede olduğu için başka ülkeden bağlandığın zaman arkadaşının mailine kod gider kısaca giremezsin.Operadan vpn ile instagramdan arkadaşımın hesabına girersem görürmü?
aynen girmicem zaten öğretmenimdiVPN kullanıp sosyal medyaya sahibinden izinsiz girdi diye bu kadar abartmaya gerek yok. Yaptığı tabii çok yanlış bir şey de. Islah evi falan ne alaka?