Neler Yeni

Arkadaşımın Yeni Rap Parçası Nasıl?

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315

Fordon Greeman

80+ Bronze
Heves kırıcı olarak görmeyin ama yorumumu. Müzik okuyun, müzik yapmaya çalışın rap yapmak zaten çok kolay iş.

Müzik Teorisi 101-Bir Çırpıda Akorlar ve Gamlar​

Şu kitapla başlayabilirsiniz.

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ben bu tarzı pek sevemiyorum.Arkadan skrt skrt sesleri vs. sinirimi bozuyor ama başarılarının devamını dilerim.

• Beğen
Reaksiyonlar: wass

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
Eline sağlık. Güzel

• Beğen
Reaksiyonlar: wass

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
HBE
Merhabalar, yaklaşık bir yıldır arkadaşımla beraber bu işi yapıyoruz. Önceden yaptığımız şarkı protest olaylarına falan girmişti bizde şarkıları kaldırmıştık. Şimdi yavaş yavaş tekrar yüklüyoruz. Sizce bu şarkım nasıl, fikirleriniz nedir ve öneriniz var mı?

(İlk 30 saniyeyi gösteriyor spotify'a zeita yazarak hepsini dinleyip yorum yapabilirsiniz. :) )
Rape hayatında yer vermeyen. Asla bir müzik türü olduğunu düşünmeyen ve dinlemeyen ama arada bir denk geldikçe kulağıma hoş gelirse bir iki kere dinleyen biriyim.

Hiç anlamam ben baştan söyleyeyim ama o ses tonu doğal değil. Bu çok bariz belli. Gerçek ses tonunla oku. Çok itici ya. Gerçekten senin sesin olsa iyi ama o kelimeleri yuvarlanan falan hiç hoşuma gitmedi.

Bütün s harfleri o kadar dikkatimi çekti ki anlatamam ve gerçekten bazı arkadaşlar da söylemiş, s harfleri tırmalıyor kulağı diye. Gerçekten öyle.

Arkadan ne diye çıktığını anlamadığım (ve maalesef ki bana göre öyle) aptalca ses niye var? Ya ya diyor sadece. Rap parçalarını bu yüzden anlamıyorum. Dırrş, bırş, ye, ya diyorlar. Ye, yo anlarım da at güder gibi ne ses çıkarıyorsunuz?

Bunu geneldeb rock müzik seven birisi olarak söylüyorum, ee bu bahsettiğim şeyler olmasa, ben seve seve Spotify beğenilenler listemde bulundurmak isteyeceğim bir parça. Hızı, anlaşılırlığı tam istediğim düzeyde.

Tebrik ederim. Umarım daha iyi projeler çıkarırsın.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Ben çok beğendim ama kısa galiba küçük bir parçasını attın, bitince atsana o.O2

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Rape hayatında yer vermeyen. Asla bir müzik türü olduğunu düşünmeyen ve dinlemeyen ama arada bir denk geldikçe kulağıma hoş gelirse bir iki kere dinleyen biriyim.

Hiç anlamam ben baştan söyleyeyim ama o ses tonu doğal değil. Bu çok bariz belli. Gerçek ses tonunla oku. Çok itici ya. Gerçekten senin sesin olsa iyi ama o kelimeleri yuvarlanan falan hiç hoşuma gitmedi.

Bütün s harfleri o kadar dikkatimi çekti ki anlatamam ve gerçekten bazı arkadaşlar da söylemiş, s harfleri tırmalıyor kulağı diye. Gerçekten öyle.

Arkadan ne diye çıktığını anlamadığım (ve maalesef ki bana göre öyle) aptalca ses niye var? Ya ya diyor sadece. Rap parçalarını bu yüzden anlamıyorum. Dırrş, bırş, ye, ya diyorlar. Ye, yo anlarım da at güder gibi ne ses çıkarıyorsunuz?

Bunu geneldeb rock müzik seven birisi olarak söylüyorum, ee bu bahsettiğim şeyler olmasa, ben seve seve Spotify beğenilenler listemde bulundurmak isteyeceğim bir parça. Hızı, anlaşılırlığı tam istediğim düzeyde.

Tebrik ederim. Umarım daha iyi projeler çıkarırsın.
Görüşün için teşekkürler ama müzik türü olduğunu düşünmemen kafama takıldı, bu konudaki görüşüne katılmıyorum. Ayrıca "S" harfini kafiye yapmak için denedi bir dahakine dikkat ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben çok beğendim ama kısa galiba küçük bir parçasını attın, bitince atsana o.O2
Parça 2dk ama linki böyle atınca 30sn gösteriyor. Spotify'a zeita yaz ordan dinle.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,355
Üyeler
171,907
Son üye
FanFiniFon
Top Bottom