T.P.G.
80+ Titanium
Git Minecraft oyna o zamanBattle royale oyunları değilde dediğim gibi minecraft survival gibi mesela önerileriniz var mı?
Git Minecraft oyna o zamanBattle royale oyunları değilde dediğim gibi minecraft survival gibi mesela önerileriniz var mı?
Mangraft olmak ios da 65 tlGit Minecraft oyna o zaman?
O zaman sen istememek bir oyun çünkü sen beğenmemek hiçbir oyunMangraft olmak ios da 65 TL![]()
Tamam ben üzülmek o zaman.O zaman sen istememek bir oyun çünkü sen beğenmemek hiçbir oyun
Kanka Mc Survival tarzı bir oyun şuan aklıma gelmedi ama Werewolf Online ve RISK'e bir bakmanı öneririm battle royale oyunları değil özellikle werewolf sarabilirBattle royale oyunları değilde dediğim gibi minecraft survival gibi mesela önerileriniz var mı?
bencede sen oturup ağlamak olacak doğru karar. ya da sen girmek App Store bakmak oyun.Tamam ben üzülmek o zaman.
Ben app store’dan bulamamak. Çünkü oyunları oynamadan pek sevememek. Bütün oyunlarıda indirecek olamamak. Ben gitmek ağlamaya.bencede sen oturup ağlamak olacak doğru karar. ya da sen girmek App Store bakmak oyun.
Lan zaten sövdüğümden modluğu kaçırıyorum (1 yaş kaldı o da var) şimdi buraya o güzel bir şekilde selametle git yazsam hoş olmaz.Ben app store’dan bulamamak. Çünkü oyunları oynamadan pek sevememek. Bütün oyunlarıda indirecek olamamak. Ben gitmek ağlamaya.
Kime sövdün laLan zaten sövdüğümden modluğu kaçırıyorum (1 yaş kaldı o da var) şimdi buraya o güzel bir şekilde selametle git yazsam hoş olmaz.
Ohooo kime sövmedim kiKime sövdün la