şuan indirimde raft varArkadaşımla oynayabilieceğim 25 TL altı oyun önerir misiniz ?
The Forest ve Ets 2Arkadaşımla oynayabilieceğim 25 TL altı oyun önerir misiniz ?
epic games storeden amongusu kitaplığına ekle 60 tllik bir kupon geliyor gta 5 i 20-25 lira civarına satın alıp oynayabilirsin kupon ile birlikteArkadaşımla oynayabilieceğim 25 TL altı oyun önerir misiniz ?
bi arkadaşım ets almış ama sarmıyo dedi sen aldın mı aldıysan ne kadar oynadınİndirime girince ETS2 alabilirsin arkdaşlarla sarıyor.
ikiside var ikisinide beleşken aldımepic games storeden amongusu kitaplığına ekle 60 tllik bir kupon geliyor gta 5 i 20-25 lira civarına satın alıp oynayabilirsin kupon ile birlikte
hocam direksiyon yoksa ets sarmıyorbi arkadaşım ets almış ama sarmıyo dedi sen aldın mı aldıysan ne kadar oynadın
o zaman ets bulaşmayın asla sarmıyo ben direksiyonsuz 20 saat oynadım direksiyon aldım 35 saat oynadımevet yok
bütçeniz yetiyorsa raft alın hocam arkadaşlarla rahat 200saat gideranladım yinede sağ ol başka önereceğin var mı
arkanladım yinede sağ ol başka önereceğin var mı