tunazadeeq
80+ Bronze
Eskiden pc kötüydü oyunlar zevk veriyodu şimdi iyi zevk vermiyo yeni oyun da bulamiyoruz varsa co-op, online arkadasla sıkılmadan oynanıcak oyunlar
Arac oyunlari oynamayi seviyormusun ?Eskiden pc kötüydü oyunlar zevk veriyodu şimdi iyi zevk vermiyo yeni oyun da bulamiyoruz varsa co-op, online arkadasla sıkılmadan oynanıcak oyunlar
Evet severim Fh4 assetto fln oynuyorumArac oyunlari oynamayi seviyormusun ?
eski derken?Eski oyunları nostalji yapıp tekrar oynayabilirsiniz.
Önceden oynadığın oyunları mesela önceden wolfteam oynadısan tekrar nostalji yapıp oynayabilirsiniz.Evet severim Fh4 assetto fln oynuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
eski derken?
Sarmıyo onlar da hocamÖnceden oynadığın oyunları mesela önceden wolfteam oynadısan tekrar nostalji yapıp oynayabilirsiniz.
Valo cs hiç şaşmaz sıkmıyo beni sizi bilemem he bide cs korku mapleri felan oynayin kanka çok zevkliEskiden pc kötüydü oyunlar zevk veriyodu şimdi iyi zevk vermiyo yeni oyun da bulamiyoruz varsa co-op, online arkadasla sıkılmadan oynanıcak oyunlar
Wolfteam sunuculari kapandi hocam O7Önceden oynadığın oyunları mesela önceden wolfteam oynadısan tekrar nostalji yapıp oynayabilirsiniz.
Valo cs oynuyoruz da Cs de çok hile var korku maplerinin de hepsini bitirdikValo cs hiç şaşmaz sıkmıyo beni sizi bilemem he bide cs korku mapleri felan oynayin kanka çok zevkli
Garrys mod diye bir oyun vardı onda değişik modlarla sunucular vardı bi göz atabilirsin.Sarmıyo onlar da hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yeni oyunlar kesfetmek istiyorum artik
Hmmm ready or not akar bence oynamadiysanizValo cs oynuyoruz da Cs de çok hile var korku maplerinin de hepsini bitirdik