Neler Yeni

Arkadaşlar 18 Yaşımı Doldurdum. Sigorta Nasıl Olacak ?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
Arkadaşlar Selam, 18 Yaşındayım. Aralıkta Açık Liseden Mezun Oldum. 18 Olalı 1 ay oldu.
Benim Sigorta Nasıl Olacak ? Borç Çıkar Mı ? Neler yapmam gerekiyor ? Öğrenci olarak gözükmüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,212
İsim
a l p e r
Arkadaşlar Selam, 18 Yaşındayım. Aralıkta Açık Liseden Mezun Oldum. 18 Olalı 1 ay oldu.
Benim Sigorta Nasıl Olacak ? Borç Çıkar Mı ? Neler yapmam gerekiyor ? Öğrenci olarak gözükmüyorum.
sigortani 18 yasinda baslatmak zorunda degilsin. ise girdigin zaman isveren senin sigortani baslatir. sigortanni erken baslatmanda fayda var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Osman Öztürk
Özel sigorta yaptırabilirsin ama aylık 1000tl den fln başlıyor. En mantıklısı sigortalı işe girmen

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sigortani 18 yasinda baslatmak zorunda degilsin. ise girdigin zaman isveren senin sigortani baslatir. sigortanni erken baslatmanda fayda var.
Hocam o önemli değil. Şimdi ben sigorta yaptırmazsam borç çıkar mı ilerde ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,212
İsim
a l p e r
Hocam o önemli değil. Şimdi ben sigorta yaptırmazsam borç çıkar mı ilerde ?
yok borc niye ciksin
sigorta oyle bisey degil. sigorta bi ise girdiginde isveren senin icin devlete para oder. sende o parayi emekli oldugunda maas olarak geri alirsin.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Ömer Murat KARACA
Herkes Sigortalı Olmak zorundaymış sanırım.
Üni okuyacaksan babanın sigortasından devam ediyorsun zaten. Okumayacaksan sigortasız olarak hayatına devam edersin araba mısın aga sigorta niye zorunlu olsun. Hastanede ücretsiz tedavi hakkın olmuyor, onun dışında pek fark yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Emirhan
Senin sigortadan kastın genel sağlık sigortası prim borcu oda 25 yaşından itibaren yazılıyor aylık olarak şuan 300 sanırım benim de borcum var ama ödemiyorum hastaneye gitmesen bile oturduğun yerden 25 yaşından sonra borç yazılıyor bilgin olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkes Sigortalı Olmak zorundaymış sanırım.
Devlet 25 yaşından sonra zorla sigorta yapıyor ve her ay 300 tl borç yazıyor şuanlık hastaneyi kullanmasan bile.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
Senin sigortadan kastın genel sağlık sigortası prim borcu oda 25 yaşından itibaren yazılıyor aylık olarak şuan 300 sanırım benim de borcum var ama ödemiyorum hastaneye gitmesen bile oturduğun yerden 25 yaşından sonra borç yazılıyor bilgin olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Devlet 25 yaşından sonra zorla sigorta yapıyor ve her ay 300 TL borç yazıyor şuanlık hastaneyi kullanmasan bile.
Teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,636
Üyeler
163,531
Son üye
Olimpiadiss
Top Bottom