Neler Yeni

İstanbul Kart Vizeleme İşlemi

halosir

80+
2022 Haziran da herkes gibi liseden mezun oldum 18 yaşındayım şuan ve üniversite sınavına girdim . İstediğim bölümü kazanamadım . Tekrar çalışıyorum ama İstanbul öğrenci kartı vizelemesi herhangi bir şekilde bakiye yükleme noktalarında da çıkmıyor. Beyaz masaya gittiğimde benim mezuniyetimin gözükmediğini belirttiler ama ben mezun olmuştum . Ne yapmam gerekiyor ? İstanbul öğrenci kartımı kullanamayacak mıyım?

YazılımKafa

80+ Gold
2022 Haziran da herkes gibi liseden mezun oldum 18 yaşındayım şuan ve üniversite sınavına girdim . İstediğim bölümü kazanamadım . Tekrar çalışıyorum ama İstanbul öğrenci kartı vizelemesi herhangi bir şekilde bakiye yükleme noktalarında da çıkmıyor. Beyaz masaya gittiğimde benim mezuniyetimin gözükmediğini belirttiler ama ben mezun olmuştum . Ne yapmam gerekiyor ? İstanbul öğrenci kartımı kullanamayacak mıyım?
Ne saçma olay. İnşaallah çözersin yakında. Ama nedenini merak ettim. Böyle saçma bir şey neden oluyor acaba?

halosir

80+
benimde şöyle problemim var aöf te öğrenciyim öğrencilik pasif diye vizeleme yapamıyorum :(
E devlette öğrencilik durumunu nasıl bakabilirim bu arada ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne saçma olay. İnşaallah çözersin yakında. Ama nedenini merak ettim. Böyle saçma bir şey neden oluyor acaba?
Hocam inanın bende anlamadım benle beraber aynı problemi yaşayan bir sürü insan var . Okula gittim topu belbim e attılar meb i arıyorum okul benden düştün dedi diyorum okulla irtibata geçin diyor resmen robot sesiyle . 153 ü arıyorum yapılabilir bir şey maalesef yok diyor utanmasa kahkaha atacak sen kullanma diye ben nasıl yararlanayım .
Diploma olduğu halde sen yeni mezun değilsin muamelesi yapıyorlar

Aynı sorunu yaşayan kullanıcılardan birisi .

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
İstanbul kart uygulamasında kartını seçip 5tl vizelet o kadar sıkıntı çekme. Uygulamada çıkmıyorsa yapacak bir şey yok merkeze gitsen de çözüm üretmeyecekler.

halosir

80+
İstanbul kart uygulamasında kartını seçip 5tl vizelet o kadar sıkıntı çekme. Uygulamada çıkmıyorsa yapacak bir şey yok merkeze gitsen de çözüm üretmeyecekler.
Aynı şartlarda olan bir sürü arkadaşım aynı haktan yararlanabiliyorken ben niye yararlanamıyorum ? Çalışmak istemiyorum okumak istiyorum şuan zorla mı çalışıcakmışım

Sorun tamamen okul yüzünden bu arada 153 kendisi söylüyor yararlanabilirsin ama lise yeni mezun olduğunu güncellet diye dediler .Lisede benim yetkim yok öyle diye başından savıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,846
Üyeler
172,745
Son üye
Shawiz7
Top Bottom