2022 Haziran da herkes gibi liseden mezun oldum 18 yaşındayım şuan ve üniversite sınavına girdim . İstediğim bölümü kazanamadım . Tekrar çalışıyorum ama İstanbul öğrenci kartı vizelemesi herhangi bir şekilde bakiye yükleme noktalarında da çıkmıyor. Beyaz masaya gittiğimde benim mezuniyetimin gözükmediğini belirttiler ama ben mezun olmuştum . Ne yapmam gerekiyor ? İstanbul öğrenci kartımı kullanamayacak mıyım?
2022 Haziran da herkes gibi liseden mezun oldum 18 yaşındayım şuan ve üniversite sınavına girdim . İstediğim bölümü kazanamadım . Tekrar çalışıyorum ama İstanbul öğrenci kartı vizelemesi herhangi bir şekilde bakiye yükleme noktalarında da çıkmıyor. Beyaz masaya gittiğimde benim mezuniyetimin gözükmediğini belirttiler ama ben mezun olmuştum . Ne yapmam gerekiyor ? İstanbul öğrenci kartımı kullanamayacak mıyım?
Hocam inanın bende anlamadım benle beraber aynı problemi yaşayan bir sürü insan var . Okula gittim topu belbim e attılar meb i arıyorum okul benden düştün dedi diyorum okulla irtibata geçin diyor resmen robot sesiyle . 153 ü arıyorum yapılabilir bir şey maalesef yok diyor utanmasa kahkaha atacak sen kullanma diye ben nasıl yararlanayım .
Diploma olduğu halde sen yeni mezun değilsin muamelesi yapıyorlar
BELBİM | İstanbulkart için yazılan 'İstanbulkart Belbim Lise Mezuniyet Kaydının Gözükmemesi' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da BELBİM | İstanbulkar...
İstanbul kart uygulamasında kartını seçip 5tl vizelet o kadar sıkıntı çekme. Uygulamada çıkmıyorsa yapacak bir şey yok merkeze gitsen de çözüm üretmeyecekler.
İstanbul kart uygulamasında kartını seçip 5tl vizelet o kadar sıkıntı çekme. Uygulamada çıkmıyorsa yapacak bir şey yok merkeze gitsen de çözüm üretmeyecekler.
Aynı şartlarda olan bir sürü arkadaşım aynı haktan yararlanabiliyorken ben niye yararlanamıyorum ? Çalışmak istemiyorum okumak istiyorum şuan zorla mı çalışıcakmışım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorun tamamen okul yüzünden bu arada 153 kendisi söylüyor yararlanabilirsin ama lise yeni mezun olduğunu güncellet diye dediler .Lisede benim yetkim yok öyle diye başından savıyor