İşimden dolayı laptop almaya mecburum.Sadece Soğutma Değil F/P Bakımındanda İyi Laptop Alacaksan Fakat Birdaha söylüyorum Laptop Önermiyorum Tabii İş İçin Değilse.
İşimden dolayı laptop almaya mecburum.Sadece Soğutma Değil F/P Bakımındanda İyi Laptop Alacaksan Fakat Birdaha söylüyorum Laptop Önermiyorum Tabii İş İçin Değilse.
Ne İş İçin Alacaksınız ?İşimden dolayı laptop almaya mecburum.
Lütfen Benim Düştüğüm Hataya Düşüp Laptop Alma Hayal Kırıklığı Yaşarsın 1000 Pişman Olursun Hüsrana Uğrarsın.
Neden? ne oldu kiLütfen Benim Düştüğüm Hataya Düşüp Laptop Alma Hayal Kırıklığı Yaşarsın 1000 Pişman Olursun Hüsrana Uğrarsın.
3 Yıl Önce Hiçbir Şey Bilmeden Laptop Aldım 2500 TL Ye Aynı Yıl O Fiyatla Çok İyi Bir Sistem Toplayabilirdim Laptop Aldım Şuan Laptopumun Parçaları Çok Eski Kaldı Performans Sıkıntısı Var.Neden? ne oldu ki
Bende amd,li işlemci almayı düşünüyordum çok fazla mı ısınıyor bu işlemciler.Gtx1650 ekran kartı olan laptoplarda oynarsın orta-yüksek arası.Ama 5000 tl dolaylarında olan gtx1650'li laptoplar ryzen işlemcili oluyor.Isınıyolar pek tavsiye etmem.İndirim kovalayıp i5 9300h gtx1650'li laptop bulabilirsin.N11 de 11.11 indiriminde gtx1650 i5 9300h 5000 TL'ye almıştım.
Donanim arsivinin hazir kasalari hala stokta ise onlara bakabilirsinArkadaşlar 4-5 yıllık laptobum vardı giriş-orta seviye oyunlar oynuyordum kısa süre önce anakartı yandı ve ekranı kırıldı tamiri çok pahalı olduğu için yeni oyucu laptobu alcağım önerilerinizi bekliyorum.
masaüstüde alacağım ama önceliğim laptoplaptop almaktansa masaüstü almanızı öneririm bunu da söyleyeyim.
İş için değil oyun için ben deniz kuvvetlerinde çalışıyorumNe İş İçin Alacaksınız ?
Monster Laptoplara Bakabilirsin Abi.İş için değil oyun için ben deniz kuvvetlerinde çalışıyorum
Youtubeda testleri izleyebilirsiniz.İntelden 10 20 derece daha fazla ısındığını gözlemledim ben.Bende amd,li işlemci almayı düşünüyordum çok fazla mı ısınıyor bu işlemciler.
Teşekkürler kardeşimMonster Laptoplara Bakabilirsin Abi.