Hocam başka bir sistem önerirmisin bu sistemi hiç beğenmiyorum daekran kartını 1660s yapAquarius 5A - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
işlemciyi 3500x yap
ssd iptal et başka bir siteden apacer panther 480 gb ssd al
rami 16 yap
bu monitörü alAcer Nitro QG221Qbii 21.5" 75Hz 1ms (Analog+HDMI) FreeSync Fiyatı
Acer Nitro QG221Qbii 21.5" 75Hz 1ms (Analog+HDMI) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
neyini beğenmiyorsun acabaHocam başka bir sistem önerirmisin bu sistemi hiç beğenmiyorum da
Bu siteyi hiç beğenmiyorum gaming.gentr ütopya incehesap sinerji gibi siteler daha iyineyini beğenmiyorsun acaba
Daha iyi bir sistem bulabilirsin???neyini beğenmiyorsun acaba
Peki hocam ben bu sistemi pek beğenmedim 3 4 gün beklesem donanım arşivi PC hocası veya mod art PC bu fiyata yakın güzel bir sistem topları sizce???Elraen Parva bu özelleştirmeler ile
AMD Ryzen 5 3500X 4.1GHz 6/6 Çekirdek işlemci
ASUS PRIME B450M-K Anakart
ADATA 16GB (2 adet 8GB) 3200MHz Bellek
ASUS GTX 1660 SUPER TUF GAMING Ekran kartı
VENTO NEPTUNE 3 adet ARGB + 1 adet Ledsiz Fanlı TEMPERED GLASS Siyah Kasa
FSP HV PRO 550W 80+ EU Güç kaynağı
KINGSTON A2000 500GB M.2 2200-2000MB/s SSD
100 TL aşıyorAcer Nitro QG221Qbii 21.5" 75Hz 1ms (Analog+HDMI) FreeSync Fiyatı
Acer Nitro QG221Qbii 21.5" 75Hz 1ms (Analog+HDMI) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
bilmiyorum attığım sistemi @TECHNO aynı özelleştirmeler ile kullanıyor ve çok memnun bu fiyata daha iyisi yok ve sistemde kötü olan birtane parça bile yokPeki hocam ben bu sistemi pek beğenmedim 3 4 gün beklesem donanım arşivi PC hocası veya mod art PC bu fiyata yakın güzel bir sistem topları sizce???
yani ne bekliyorsunuz 2060 falanmıPeki hocam ben bu sistemi pek beğenmedim 3 4 gün beklesem donanım arşivi PC hocası veya mod art PC bu fiyata yakın güzel bir sistem topları sizce???
knk adam 7k ya sistem toplicak 21.5 inc 75 hz monitör aşırı saçmaekran kartını 1660s yapAquarius 5A - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
işlemciyi 3500x yap
ssd iptal et başka bir siteden apacer panther 480 gb ssd al
rami 16 yap
bu monitörü alAcer Nitro QG221Qbii 21.5" 75Hz 1ms (Analog+HDMI) FreeSync Fiyatı
monitörü kısıp sisteme odaklandım adam zaten hiçbirşeyi beğenmiyorknk adam 7k ya sistem toplicak 21.5 inc 75 hz monitör aşırı saçma
bu arada pc kötü değil ama monitör olarak 24 inc 144 hz daha iyi olurmonitörü kısıp sisteme odaklandım adam zaten hiçbirşeyi beğenmiyor
onu yapmaya çalıştım ama sistem iyi olmuyordu yani bu monitör idarelik kullanıla bilir fakat adama kral gibi sistem diziyorum ya sistem kötü diyor yada siteyi beğenmiyorbu arada PC kötü değil ama monitör olarak 24 inc 144 hz daha iyi olur
dur bende denicem benimkini beğenicek mionu yapmaya çalıştım ama sistem iyi olmuyordu yani bu monitör idarelik kullanıla bilir fakat adama kral gibi sistem diziyorum ya sistem kötü diyor yada siteyi beğenmiyor