ddarkbrother20
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,853
Dostlar her yerde karşıma çıkıyor ama tam olarak nedir? Basit bir dille açıklayabilir misiniz?
Bu şekilde bir oyun performansı elde edilebilir mi peki?Ekran kartı olmadan, işlemcinin dahili grafik birimi üzerinden görüntü alan sistemlere denir.
Neden?Harici ekran kartı olmayan,İşlemcinin yanında kendi ekran kartı olan sistemlere APU sistem denir kısaca. RAM çok önemlidir APU sistemde.
tabii ki. Bkz.Bu şekilde bir oyun performansı elde edilebilir mi peki?
Dostum sence apu'lu bir sistemin oyun performansı piyasada ki hangi ekran kartına denk düşer?tabii ki. Bkz.
teşekkürler aydınlattığınız için dostlarAPU sistem demek ekran kartının işlemcinin içerisinde bulunduğu sistem demek oluyor. Bu sistemlerde RAM çok önemlidir çünkü işlemcinin içerisindeki ekran kartı gücünü ramden alıyor, gerek VRAM olsun gerek hız olsun RAM önemlidir. Özellikle ramlerin dual channel çalışması performansı büyük ölçüde etkiler.
Şimdilik işlemcinin içerisindeki bu kartlar hemen hemen GT 1030 gücünde, yani oyun için yeterli diyebiliriz. (R3 2200G, R3 3200G vesaire)
Değişir dostum. Piyasada onlarca APU işlemci var. Hatta kullandığımız düşük bütçeli Laptop'ların çoğu APU. 3200G,220G gibiDostum sence APU'lu bir sistemin oyun performansı piyasada ki hangi ekran kartına denk düşer?
Anladım dostum. Sağolasın bilgi için.Değişir dostum. Piyasada onlarca APU işlemci var. Hatta kullandığımız düşük bütçeli Laptop'ların çoğu APU. 3200G,220G gibi