tamamdır peki ssd i beni 1 ay falan idare eder mi ?İşlemciyi 1600AF yapabilirsin.
İşlemciyi 1600 AF yap dostum 2600 ile aynı güçte ve 250 tl civarı daha ucuz.Alıntıyı görüntüle bence güzel oldu fakat HDD ekleyemiyorum bütçem yok fortnite cs go valorant gibi oyunları yüklicem SSD ne kadar götürür beni veya götürür mü ?
bu şekilde alıcam ssd olarak ne önerirsin ? bütçem 6250 tl monitör de alıcam ssd ve monitör önerir misin ? fortnite cs go lol gibi oyunlar oynicam 75 hz yeterli olur mu bilemiyorumSSD eklemeden işlemciyi 1600af yapıp alabilirsin SSD farklı marka almanı tavsiye ederim.
tamamdırişlemciyi 1600af yap ssdyi bende kullanıyorum,şuanlık bir sıkıntı yok ama ne olur ne olmaz ssdyi değiştir ve farklı bir marka SSD al(SSD için ayrı bi konu açabilirsin)
tamamdır düşünücem gayet uygun gözüküyor göze indirimi falanhocam monitör olarakta şunu öneririm 144hz ile çok daha iyi bi oyun deneyimin olucak (eğer bütçene 250-260tl ekleyebilirsen tabii)https://www.trendyol.com/asus/vp249...dWQcxgX2h6HZ-PUvlTEgC6kABA8oy7FUaAtZLEALw_wcB
hocam indirimi abartı kaç aydır fiyatı böyletamamdır düşünücem gayet uygun gözüküyor göze indirimi falan
Tamamdır çok teşekkürlerhocam indirimi abartı kaç aydır fiyatı böyle
ama değiceğinden eminim,alabilirsiniz
Bende BenQ Zowie xl2411p kullanıyorum şuan, arasında 200-300 TL gibi bir fark olmasına rağmen o monitörün daha iyi olucağından eminim