Neler Yeni

Arkadaşlar artık sizcede bu forumun Moderatörlere ihtiyacı yokmu?

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Sanırım aramızda yenisin diyeceğim ama 700 mesajı atar kenbu forumda böyle bir şeyin olmayacağının bilincine varmış olman gerekirdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla ben Adblock kullanıyorum daha bir tane bile reklam görmedim forumda. Kullanmayan da ne biliym. 😁

Evet Adblock kullanarak bu sitenin gelirini engellemiş oldun. Ve bana gönüllü olarak çalışmaktan bahsediyorsun :)

Sana bu forumda gerçekten yardım sever ve gönüllü çalışabilecek adamlar sayarım :)

Sayar mısın lütfen? Ha amacı puan kasıp hediye almaya çalışan arkadaşlar var onlar hediye alamayacak tabii ki.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Evet Adblock kullanarak bu sitenin gelirini engellemiş oldun. Ve bana gönüllü olarak çalışmaktan bahsediyorsun :)
Dostum ben bu foruma gelir kazandırmak zorunda mıyım? Zaten eğer kullanmamız istenmeseydi yasaklanabilirdi ve foruma adblock ile giremezdik bu zor bir şey değil. Her durumda parayı düşünmen çok acınası bir durum. Allah elindekinden fazlasını versin.

Son düzenleme:

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
"Ben hiç bir şey vermeyeyim, ama alabildiğim her şeyi alayım." düşüncesinde olmayan kardeşlerime selam olsun. (y)

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
Kesinlikle var, açılan konulara bakıldığında bu açıkça belli oluyor zaten.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Kesinlikle var. Bende aday olurum.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,547
İsim
Sarp Yılmaz
Arkadaşlar hepimiz gün boyunca bu forumda açılan saçma sapan konularla karşı karşıya kalıyoruz. Bence artık bu duruma bir son verilmeli. Ciddi mana da bu forumun açılan yeni konuları inceleyip inceledikten sonra yayın onayı verecek bir moderatöre ihtiyacı var. Birde ayrıca bazı arkadaşlarımız konuyu açarken öyle bir şekilde yazıyor ki,belki konu hakkında yıllarca tecrübeniz var yine de ne demeye çalıştığını tek seferde vrya çoğu sefer okumanıza rağmen anlayamıyorsunuz. Yine bu tür hadiselerde konuyu açan arkadaşın cümlelerini derleyip toparlayıp en sade şekilde konuyu yayına alması gereken Moderatörlere ihtiyaç var. Benim düşüncelerim bu yönde arkadaşlar,siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Kesinlikle katılıyorum en azından onay işlemi için bile moderatör alınsa iyi olur.

Kim moderator olabilir sizce? Mesaj sayisi +1000 olan herkes oylama yapsın onlar mod olsun o zaman bu kadar uye arasından yöneticiler mod secemez değil mi?:D
Yani kişileri gözlemleyerek seçilebilir diye düşünüyorum.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Site yeni moderatör almak için para lazım. Kimse bedavadan çalışmaz, yeni bir forum sitesi ve yeterince gelir olana kadar bu durum böyle devam edebilir. Kimse hayrına günde 10 saat civarı bedavadan çalışmaz.
Forum kültürüyle biraz uzak kalmışsın sanki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,857
Üyeler
165,895
Son üye
temel3561
Top Bottom