Neler Yeni

Arkadaşlar artık sizcede bu forumun Moderatörlere ihtiyacı yokmu?

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Moderatörün görevi yalnızca raporlara bakmak değil dostum. Okunabilirliği sıfır yazıları düzeltmek, saçma sapan alakasız konu başlıklarını düzenlemek, konu tekrarın önüne geçmek...
Madem herkes özgürce istediği gibi yazı yazabiliyor bu forumda ceza almayacaksa da düzeltilmesi gerekiyor bazı şeylerin.
Yaziyorsa raport et silinir bence gerek yok

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Site yeni moderatör almak için para lazım. Kimse bedavadan çalışmaz, yeni bir forum sitesi ve yeterince gelir olana kadar bu durum böyle devam edebilir. Kimse hayrına günde 10 saat civarı bedavadan çalışmaz.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ben neden yokum ya 7/24 Aktifim. :D :D :D
Bence kesinlikle ihtiyaç var. Hatta olabilecek adamlar da bariz bir şekilde belli.
@Emir Aydın @ventioNN @Emre Baş :giggle:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Moderatörler Para almıyor hiç bir forumda.
Site yeni moderatör almak için para lazım. Kimse bedavadan çalışmaz, yeni bir forum sitesi ve yeterince gelir olana kadar bu durum böyle devam edebilir. Kimse hayrına günde 10 saat civarı bedavadan çalışmaz.

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Eren Şenel
Sana bu forumda gerçekten yardım sever ve gönüllü çalışabilecek adamlar sayarım :)

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
İlk önce şu reklamlar kaldırılmalı :D
Daha imdiden başladı beylik kavgaları 😁😁
1589491392171.png

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Sanırım aramızda yenisin diyeceğim ama 700 mesajı atar kenbu forumda böyle bir şeyin olmayacağının bilincine varmış olman gerekirdi.

İlk önce şu reklamlar kaldırılmalı :D
Valla ben Adblock kullanıyorum daha bir tane bile reklam görmedim forumda. Kullanmayan da ne biliym. 😁

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Ben neden yokum ya 7/24 Aktifim. :D :D :D

Moderatörler Para almıyor hiç bir forumda.
Technopat'ta süper moderatör'ler alıyormuş.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Top Bottom