Neler Yeni

arkadaşlar bana araç seçebilir misiniz hayrınıza

Lynton.

80+
Sağol hocam bir arayıp görüşeyim bakalım ne diyecek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Accent çok baktım ama hani bir iki kişi değil kime sorsam hep alınmaz diyorlar bende anlamadığımdan okey diyorum hep
Kim diyormuş accent era alınmaz diye :D bu bütçede alıp kullanabiliceğiniz en mantıklı, parçası ucuz, sanayide her dükkanın anlayacağı ustası bol olan araç.

Lynton.

80+
Hocam bu admire, admirede 1.5 dizel almayın kroniktir, Era da alabilirsiniz uçak gibi motordur. Zaten accent serisinde hafif kasaya güçlü motor koymak genelenektir. 1.6 1.4 lpgli alabilirsiniz. Kendim 849 binde taksi çıkması almıştım zamanında. Kapak açmamıştı ben 134 bin km kullanıp sattım.

Urfa da bulabildiğim en uygun fiyatlı ve km düşük araç bu. Kozmetik olarak 1 kaç eksiği var onları zamanla yaptırırsın, Bu aracı güzel bir expere götür motoruna ve şanzımanına iyice baksınlar. Experden sonra sanayiye özel bir hyundai servisine götür emin olmak için. Araçta değişen yok o iyi 4-5 parça boya var. Diğer isteğim ise adamdan koltukların fotoğrafını iste. Üzerinde kılıf var altından ne çıkacağı belli olmaz. fiyatta 330.000TL olarak anlaşabilirsiniz

Son düzenleme:

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Hocam bu admire, admirede 1.5 dizel almayın kroniktir, Era da alabilirsiniz uçak gibi motordur. Zaten accent serisinde hafif kasaya güçlü motor koymak genelenektir. 1.6 1.4 lpgli alabilirsiniz. Kendim 849 binde taksi çıkması almıştım zamanında. Kapak açmamıştı ben 134 bin km kullanıp sattım.

Urfa da bulabildiğim en uygun fiyatlı ve km düşük araç bu. Kozmetik olarak 1 kaç eksiği var onları zamanla yaptırırsın, Bu aracı güzel bir expere götür motoruna ve şanzımanına iyice baksınlar. Experden sonra sanayiye özel bir hyundai servisine götür emin olmak için. Araçta değişen yok o iyi 4-5 parça boya var. Diğer isteğim ise adamdan koltukların fotoğrafını iste. Üzerinde kılıf var altından ne çıkacağı belli olmaz. fiyatta 330.000TL olarak anlaşabilirsiniz
Kac binde kac binde 849 binmi :)

M0untain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
M0untaibn
Bütçe 350binse 380-390 bandına kadar bakabilrsin,ikinci elde bu aralar satış olmadığı için bi tık daha iyi araçları pazarlıkla istediğin fiyata indirebilirsin.
seçtiğin araçlarda pikapta var, ne yapacaksın ticaret mi yoksa hususi mi kullanacaksın önce ona karar ver

Lynton.

80+
Kac binde kac binde 849 binmi :)
Evet Accent eralar hala istanbulda bazı duraklarda aktif çalışmakta, Genelde abisi blue çalışıyor istanbulda taksi olarak. Ankara da ise artık bitki örtüsü olmuştur eralar . Kapak açmadan milyon devirebilen bir motora sahip. Hyundainin benzinli atmosferik motorları inanılmaz sorunsuz ve ekonomik. Japon ve Kore araçlarının ortak noktası zaten sorunsuz motora sahip olmaları, Ama kaporta sağlamlığı, güvenlik, yalıtım, fren gibi konularda alman araçlarına göre 1-2 gömlek her zaman aşağıda kalıyorlar.

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Metehan
Araba alırken iyi bir kaç ustaya gitmen gerekiyor. Yoksa ekspertiz ayağına çok kişi kaldırılabiliyor. Antep Urfa tarafında arabaların direklerden kaynak işi çok yaygınlaştı. Zaten o taraflardaki ilanların genel olarak fiyatları daha düşük oluyor. Araba bakarken bunları göz önünde bulundurmanı öneririm. Bazen fiyat bazen km çok cazip geliyor. Aracın yağ filtresine bulaşık süngeri koyan bile gördüm. Araçta malesef bu işler çok yaygınlaştı. Malum dava sürecinin uzun sürmesi ve yapılanların yanlarına kâr kalması da bunda büyük bir etmen. Aynı zamanda araç bakarken araçların kronik sorunları piyasada satılabilmesi de aklınızda bulunan bir etmen. Facebook gruplarında araçların arızaları ve piyasaları ile alakalı bilgi alabilirsiniz. Bol Şans

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ogretmenden-temiz-symbol-1154264935/detay
(ağır hasarlı) araç istersen ekspere bi baktırmak lazım motoru için, 290'a alınabilir bu
Ben asla bu arabayı önermem. 1.2 renault motoruna bulaşma. Yağ yakma segman kırma ve dahası çok saçma arızalar çıkartır

O değil de bunu iş yerinden biri önerdi aradım 320 diyor son https://shbd.io/s/RK47g52z

Bunu da dün gördüm sordum falan ama hiç daha cevap vermediler
Araba iyi duruyor alınır. Alınır alınmasına da 325 bin tl çok geldi bu araba için

Fiyatta sağlam Pazarlıkla bu araba alınır. Motoru yürüyeni sağlam olsun yeterli

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ramazan Ülker
Ben asla bu arabayı önermem. 1.2 renault motoruna bulaşma. Yağ yakma segman kırma ve dahası çok saçma arızalar çıkartır

Araba iyi duruyor alınır. Alınır alınmasına da 325 bin TL çok geldi bu araba için

Fiyatta sağlam Pazarlıkla bu araba alınır. Motoru yürüyeni sağlam olsun yeterli
deniz hocam şunu dün buldum görüştüm 385 diyorlar bir kaç kişiye de attım çok beğenildi artık bunu alayım diyorum sen ne düşünürsün https://www.sahibinden.com/ilan/vas...model-otomatik-bayan-arabasi-1121560997/detay

Evet Accent eralar hala istanbulda bazı duraklarda aktif çalışmakta, Genelde abisi blue çalışıyor istanbulda taksi olarak. Ankara da ise artık bitki örtüsü olmuştur eralar . Kapak açmadan milyon devirebilen bir motora sahip. Hyundainin benzinli atmosferik motorları inanılmaz sorunsuz ve ekonomik. Japon ve Kore araçlarının ortak noktası zaten sorunsuz motora sahip olmaları, Ama kaporta sağlamlığı, güvenlik, yalıtım, fren gibi konularda alman araçlarına göre 1-2 gömlek her zaman aşağıda kalıyorlar.

sağol hocam şunu da buldum dün görüştüm de 385 diyorlar sence nasıl https://www.sahibinden.com/ilan/vas...model-otomatik-bayan-arabasi-1121560997/detay

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
deniz hocam şunu dün buldum görüştüm 385 diyorlar bir kaç kişiye de attım çok beğenildi artık bunu alayım diyorum sen ne düşünürsün https://www.sahibinden.com/ilan/vas...model-otomatik-bayan-arabasi-1121560997/detay

sağol hocam şunu da buldum dün görüştüm de 385 diyorlar sence nasıl https://www.sahibinden.com/ilan/vas...model-otomatik-bayan-arabasi-1121560997/detay
Fiyata göre alınırlığı var. Ama arabaya bakınca tat kaçıracak şeyler var. Motorun yürüyenin ne olduğunu bilmeden söyleyeceğim şey arabanın sol tarafı harita olmuş. Bagajdaki ezik ve ön arka tamponun duruşu hoşuma gitmedi. Galerici bu arabadan en az 50k kâr ediyordur. içine sindiyse bir bak
Honda jazz çoğu konuda sağlam arabadır. Motoru şanzımanı kolay kolay bozulmaz. Yapabildiğin kadar sıkı pazarlık yap. Ve arabanın şaselerde podyelerde oynama varsa girme

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ramazan Ülker
Fiyata göre alınırlığı var. Ama arabaya bakınca tat kaçıracak şeyler var. Motorun yürüyenin ne olduğunu bilmeden söyleyeceğim şey arabanın sol tarafı harita olmuş. Bagajdaki ezik ve ön arka tamponun duruşu hoşuma gitmedi. Galerici bu arabadan en az 50k kâr ediyordur. içine sindiyse bir bak
Honda jazz çoğu konuda sağlam arabadır. Motoru şanzımanı kolay kolay bozulmaz. Yapabildiğin kadar sıkı pazarlık yap. Ve arabanın şaselerde podyelerde oynama varsa girme
Abi senide yoruyorum böyle ama kız kardeşim de bunu attı çok beğenmiş sence bu nasıl duruyor https://shbd.io/s/j89gJQBK

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Abi senide yoruyorum böyle ama kız kardeşim de bunu attı çok beğenmiş sence bu nasıl duruyor https://shbd.io/s/j89gJQBK
Araba kötü durmuyor. Ton farklarından nerelerin boyandığı anlaşılıyor. Fakat bu bütçeye çıktın ve iyice araştırmanı kör kütük bir araba almamanı öneririm. İstediğin kadar link atabilirsin müsait olduğum sürece bakar cevap veririm. Bunların motoru sanırım Renault motoruydu. Pek bilgim yok bu micralar hakkında.

Accent era
Corolla terra bunlara bakabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ramazan Ülker
Araba kötü durmuyor. Ton farklarından nerelerin boyandığı anlaşılıyor. Fakat bu bütçeye çıktın ve iyice araştırmanı kör kütük bir araba almamanı öneririm. İstediğin kadar link atabilirsin müsait olduğum sürece bakar cevap veririm. Bunların motoru sanırım Renault motoruydu. Pek bilgim yok bu micralar hakkında.

Accent era
Corolla terra bunlara bakabilirsin
Eyvallah abi çok sağol

Top Bottom