eğer bütçe az ise bunu alabilirsinizİşlemcim ryzen 7 5700x ana kartım asus prime a520m-r.İşlemcim gereksiz ısınıyor lolde bile 90 derece üstü oluyor o yuzden sogutucu almaya karar verdim tavsiylerinizi bekliyorum
snowman t6 nasıl hocameğer bütçe az ise bunu alabilirsiniz
eğer biraz daha bütçe varsa bunu almanızı tavsiye ederimDark Freezer X123 Duo DKCCX123DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Freezer X123 Duo DKCCX123DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X123 Duo DKCCX123DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
o daha iyi performans veriyor ama stoklarda pek yok bildiğim kadarıylasnowman t6 nasıl hocam
https://www.hepsiburada.com/snowman...ogutucu-p-HBV0000116W6D?magaza=ramtechdonanim burda buldum ama benim anakarta olur mu biklmemo daha iyi performans veriyor ama stoklarda pek yok bildiğim kadarıyla
burada attığım x123 modelinin 2 fanlı modeli şuan daha uygun ona bakabilirsin fiyatı gayet uygun ve hava akışı güçlü bir soğutucueğer bütçe az ise bunu alabilirsiniz
eğer biraz daha bütçe varsa bunu almanızı tavsiye ederimDark Freezer X123 Duo DKCCX123DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Freezer X123 Duo DKCCX123DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X123 Duo DKCCX123DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
eğer bütçen uygunsa al baya güçlü soğutucu hiç üzmezhttps://www.hepsiburada.com/snowman...ogutucu-p-HBV0000116W6D?magaza=ramtechdonanim burda buldum ama benim anakarta olur mu biklmem
takması zormus hocam dediğinizin bilgisayarcıya taktırırım sanırım alırsamburada attığım x123 modelinin 2 fanlı modeli şuan daha uygun ona bakabilirsin fiyatı gayet uygun ve hava akışı güçlü bir soğutucu
Dark Freezer X123 Duo DKCCX123DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Freezer X123 Duo DKCCX123DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X123 Duo DKCCX123DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
eğer bütçen uygunsa al baya güçlü soğutucu hiç üzmez
Kutunun içinden çıkan macunu uygulayabilirsin. Evet güvenilir.Güvenilir mi burası hocam bide macun önerebilir misin
Attığımı alabilirsin. Kodla güzel fiyata gelir.bütcem 1100 tl hocam bunu mu alayim son kararınız mı