DDR 2 sitemim flim izlerken kapandıSiteminiz hakkında bilgi verir misiniz? Ne yaparken kapandı? Olay hakkıdna detay verin az
Bakım ve toz temizliği falan yapıp çalıştırmayı dener misiniz? Büyük ihtimal sistem emekli olmuştur. Elinizde yedek güç kaynağı, ddr2 ram gibi parçalar varsa sistemdekilerle değiştirip çalıştırmayı deneyin.DDR 2 sitemim flim izlerken kapandı
Yedek parça malesef yok bakımını 3 ay önce yaptırdımBakım ve toz temizliği falan yapıp çalıştırmayı dener misiniz? Büyük ihtimal sistem emekli olmuştur. Elinizde yedek güç kaynağı, ddr2 ram gibi parçalar varsa sistemdekilerle değiştirip çalıştırmayı deneyin.
Açmayı denedim fakat abi açıldı 1 dk sonra tekrar kapandıYedek parça malesef yok bakımını 3 ay önce yaptırdım
Benim için değeri büyük rahmetli amcam dan kalma içinde hatıralarımızda kaldıPsu gitmiştir DDR2 ne hocam
kankam kullandığın depolama birimini kurtarabilirsin hiç sorun yok hatıralarınız silinmezBenim için değeri büyük rahmetli amcam dan kalma içinde hatıralarımızda kaldı
Tabi sorun depolamada değilsekankam kullandığın depolama birimini kurtarabilirsin hiç sorun yok hatıralarınız silinmez![]()
eğer sorun depolamada olsaydı pc açılırdı fakat ekrana uyarı gelirdi o yüzden rahat olabilirsin.Tabi sorun depolamada değilse