Tabiri caizse kardeşim diyiyorum yanlış anlama.hocam inyeernete atombilişim yazdim adres dogrumu basmayan adam degil
Bilemeyiz fakat bu satıcı ile alakalı değil bence orada gerekli bilgiler verilmiş sizin bilinçli olmanız gerekiyor ve düşünün yani 2800tlye monitör bilgisayar klavye mouse falan, şuan bile düzgün bir bilgisayar için minimum 3000tl gerekir keşke almadan önce sorsaydınızhocam bu bilgisayarları kim piyasaya suruyo soyleyin evinde kadar gitcem o parayı alcam
Abi gidip hesap sorsanız felan basmak ne?hocam inyeernete atombilişim yazdim adres dogrumu basmayan adam degil
kardesim ben burda kazıklanmısım ben 2 yıl bisikletcide calistim o para icinKardeşim ciddimisin trol musun?
Öyle basarak felan sorun halledemezsin.
Ama keşke sorsaydın ya. Benim içim yanıyor bu konuları görünce.kardesim ben burda kazıklanmısım ben 2 yıl bisikletcide calistim o para icin
Tabiri caizse kardeşim diyiyorum yanlış anlama.
Ama öyle yaparak bir yere varamazsın. Kim bilir kaç kişi öyle demiştir
Hepsiburadayı ara ve İade talep et. Hepsiburada her zaman kullanıcının arkasındadır.
Hayır rahat Ryzen APU toplanır ama öbürleri için haklısın.Bilemeyiz fakat bu satıcı ile alakalı değil bence orada gerekli bilgiler verilmiş sizin bilinçli olmanız gerekiyor ve düşünün yani 2800tlye monitör bilgisayar klavye mouse falan, şuan bile düzgün bir bilgisayar için minimum 3000tl gerekir keşke almadan önce sorsaydınız
Yaş kaç?kardesim ben burda kazıklanmısım ben 2 yıl bisikletcide calistim o para icin
Yazık olmuş parana.HepsiBurada ile iletişime geç,onlar sana yardımcı olur.kardesim ben burda kazıklanmısım ben 2 yıl bisikletcide calistim o para icin
hocam hepsiburada tlelfonlarına bakmiyo napabilirimAma keşke sorsaydın ya. Benim içim yanıyor bu konuları görünce.
--------
Hayır rahat Ryzen APU toplanır ama öbürleri için haklısın.
19Yaş kaç?
Ailene danış hepsiburadayla iletişim kur iade etmeyi dene.Diğer türlü daha çok başın ağrır.
Kusura bakma kardeşim ama hiç araştırmadan nasıl aldın direk ben bir ayakkabı alırken bile 50 yere bakıyorum.hocam hepsiburada tlelfonlarına bakmiyo napabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
19
Şuana bakarsan düzgün bilgisayar diyorum apu değil minimum 3000tlAma keşke sorsaydın ya. Benim içim yanıyor bu konuları görünce.
--------
Hayır rahat Ryzen APU toplanır ama öbürleri için haklısın.
hocam bir forumda gordum cok hızlı fln diyolardi bende aldimKusura bakma kardeşim ama hiç araştırmadan nasıl aldın direk ben bir ayakkabı alırken bile 50 yere bakıyorum.
Yalnız o sistem fiyatına APU Toplanır. Onu diyiyorum.Şuana bakarsan düzgün bilgisayar diyorum APU değil minimum 3000tl
Hangi forum o?hocam bir forumda gordum cok hızlı fln diyolardi bende aldim