yrdmpls
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 42
- İsim
- Mameti başçık
- Bütçe
- 1500.3000
Arkadaşlar selamlar öncelikle iyi forumlar bir sistem topladım bundan 6 ay önce ve powersupply sistem hazır geldiği için berbat idi değiştirme kararı almıştım o zaman ve şu andada bütçe ayırıcak durumdayım o yüzden değiştirmek istiyorum.Değiştirme isteğimin sebebi 2 gün önce deli gibi power supplydan tıkırtı sesleri gelmeseydi ve bilgisyarı nomralde 2 ayda bir temizlerim yine temizledim ses kesildi ama zaten kalitesiz (sistemime göre) bir psu o yüzden değiştirmek istiyorum
Sistemim şu şekilde;
Ekran Kartı: Sapphire rx6600
Ana Kart: Gıgabyte B550M S2H
Ram: Kingston HyperX Fury DDR4 32GB(1x32GB) 3600MHz
İşlemci: Ryzen 5 5600 4.4 GHZ max 3.5 GHZ Base
Kasa: Areo Cool Mid Tower
Power Supply: High Power 500w HPQ-500ST-H125S (internetten baktğımda çokta iyi olmadığını ve insanlar bulduğunda hızlısından değiştir sistemi riske atma gibisinden yorumlarda bulunmuşlar ki kullanıcı biri olarak bir nevi haklılar.
Soğutu: AMD Stock fan
Not: Bilgisarın üzerinde kullanacağım sonraki aşamalar için parçalar var yükseltmelerden bahsediyorum bu işlemler gerçekleşirken power supply ı her seferinde değiştirmek istemiyorum o yüzden ihtiyacımın 1 2 tık üstüne çıkacağım. ki sonraki 4000 serisinie yada 3090 serisine geçtiğimde sıkıntı yaşamayım diye o yüzden psu önerilerinizi bekliyorum herkese iyi forumlar...
Sistemim şu şekilde;
Ekran Kartı: Sapphire rx6600
Ana Kart: Gıgabyte B550M S2H
Ram: Kingston HyperX Fury DDR4 32GB(1x32GB) 3600MHz
İşlemci: Ryzen 5 5600 4.4 GHZ max 3.5 GHZ Base
Kasa: Areo Cool Mid Tower
Power Supply: High Power 500w HPQ-500ST-H125S (internetten baktğımda çokta iyi olmadığını ve insanlar bulduğunda hızlısından değiştir sistemi riske atma gibisinden yorumlarda bulunmuşlar ki kullanıcı biri olarak bir nevi haklılar.
Soğutu: AMD Stock fan
Not: Bilgisarın üzerinde kullanacağım sonraki aşamalar için parçalar var yükseltmelerden bahsediyorum bu işlemler gerçekleşirken power supply ı her seferinde değiştirmek istemiyorum o yüzden ihtiyacımın 1 2 tık üstüne çıkacağım. ki sonraki 4000 serisinie yada 3090 serisine geçtiğimde sıkıntı yaşamayım diye o yüzden psu önerilerinizi bekliyorum herkese iyi forumlar...