hocam sonda yazan geek squad amerikada bir şirket büyük ihtimalle yeni dolandırcılık taktiği falan aboneliğnizi iptal etmek için o numarayı aradğınızda iptal etmek için paara falan isticeklerdir önemli bir şey olduğunu çok sanmıyorumArkadaşlar böyle bir mail geldi asli nedir endişelenecek bı durum varmı
Anladım çok teşekkür ederimhocam sonda yazan geek squad amerikada bir şirket büyük ihtimalle yeni dolandırcılık taktiği falan aboneliğnizi iptal etmek için o numarayı aradğınızda iptal etmek için paara falan isticeklerdir önemli bir şey olduğunu çok sanmıyorum
daha önceden böyle bir hizmet satın aldığınızı , aldığınız koruma hizmetinin sonlandığını ve 395 dolar karşılığında yenileyebileceğinizi veya iptal edebileceğinizi söylüyor. ilk defa görmüş gibi attığınıza göre daha önceden böyle bir üyelik almamışsınız ki zaten mantıklı değil 395 dolar ,silin veya spam olarak işaretleyin.Hocam ne diyor ben tam anlamadım da abonelik otomatik ödeme falan diyo onu anladım
Tamamdır çok teşekkür ederimdaha önceden böyle bir hizmet satın aldığınızı , aldığınız koruma hizmetinin sonlandığını ve 395 dolar karşılığında yenileyebileceğinizi veya iptal edebileceğinizi söylüyor. ilk defa görmüş gibi attığınıza göre daha önceden böyle bir üyelik almamışsınız ki zaten mantıklı değil 395 dolar ,silin veya spam olarak işaretleyin.
rica ederimTamamdır çok teşekkür ederim