Kahin. Gelmeyebilir dese anlayacağım da neden gelmez ? Bütün herkesle konuştun gelmeyecek mi dediler ?gelmez
Neye göre gelmez dostum yılbaşı özel gelebilir ben bekliyorum geçen ay 2-3 tane geldigelmez
Aynen öyle gelip neye dayanarak gelmez diyor acaba çok merak ettimKahin. Gelmeyebilir dese anlayacağım da neden gelmez ? Bütün herkesle konuştun gelmeyecek mi dediler ?
Aynen kanka sen sus en iyisigelmez imkanı ihtimali oluru şansı bir gram he si tiki oku okeyi mokeyi varı belkisi dahi yok
GELMEYECEK BİZİM CAMİNİN İMAMINA SORDUMgelmez imkanı ihtimali oluru şansı bir gram he si tiki oku okeyi mokeyi varı belkisi dahi yok
ok.gelmez imkanı ihtimali oluru şansı bir gram he si tiki oku okeyi mokeyi varı belkisi dahi yok
İNATLAŞMAYIN BENLE ARKADAŞIM GELMEYECEK DİYORSAM GELMEYECEK AK SAKALLI İMAM 70 YAŞINDA NURLU ELİ TESBİHLİ BELİ KUŞAKLI GÜL KOKULU İMAM YALAN SÖYLEYECEK HALİ YOK YA !
reportladım kanki seni.İNATLAŞMAYIN BENLE ARKADAŞIM GELMEYECEK DİYORSAM GELMEYECEK AK SAKALLI İMAM 70 YAŞINDA NURLU ELİ TESBİHLİ BELİ KUŞAKLI GÜL KOKULU İMAM YALAN SÖYLEYECEK HALİ YOK YA !
aferin noldu şindireportladım kanki seni.
uyarı alman dileğiyle <3aferin noldu şindi
APKKMNGOAEJHNJOANOAJNOJANOJN AAAAİNATLAŞMAYIN BENLE ARKADAŞIM GELMEYECEK DİYORSAM GELMEYECEK AK SAKALLI İMAM 70 YAŞINDA NURLU ELİ TESBİHLİ BELİ KUŞAKLI GÜL KOKULU İMAM YALAN SÖYLEYECEK HALİ YOK YA !