Neler Yeni

Arkadaşlar Bu Gamepadleri Alınabilirlik Açısından Sıralar Mısınız ?

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
Rampage kullanıyorum 3-4 aydır hiç bir sıkıntı yaşamadım. Sorun varsa alabilirim.

Hawkz

80+ Bronze
F710'da o bütçede pek tercih edilecek bir kontrolör değil aslında :D Analogları çok iyi değil hatta vasat. Ben pişman oldum onu da ekleyeyim :D Yani 300 lira bütçesi olan arkadaşlara kesinlike Xbox One S kontrolörü öneriyorum 2. el. F310 fiyatından dolayı belki düşünülebilir ama F710 pek hak etmiyor o parayı.

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
Rampage kullanıyorum 3-4 aydır hiç bir sıkıntı yaşamadım. Sorun varsa alabilirim.
Hocam tetiklerde falan bir sıkıntı var Mı ? Herhangi bir sıkıntı Yaşadınız mı ? Gamepadle alakalı bir inceleme konusu açarsanız çok makbule geçer
Mesaj otomatik birleştirildi:

F710'da o bütçede pek tercih edilecek bir kontrolör değil aslında :D Analogları çok iyi değil hatta vasat. Ben pişman oldum onu da ekleyeyim :D Yani 300 lira bütçesi olan arkadaşlara kesinlike Xbox One S kontrolörü öneriyorum 2. el. F310 fiyatından dolayı belki düşünülebilir ama F710 pek hak etmiyor o parayı.
Xbox one s kolları 700den başlamıyor Mu ?

Hawkz

80+ Bronze
Hocam tetiklerde falan bir sıkıntı var Mı ? Herhangi bir sıkıntı Yaşadınız mı ? Gamepadle alakalı bir inceleme konusu açarsanız çok makbule geçer

Xbox one s kolları 700den başlamıyor Mu ?
İkinci elde bulunabiliyor bazen. Sıfır almak istenirse Xbox One kontrolörü var o fiyatlara.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
İkinci elde bulunabiliyor bazen. Sıfır almak istenirse Xbox One kontrolörü var o fiyatlara.
Hocam xbox one'ın fiyatı zaten 1000tl.Gerek yok bence.Logitech ya da monster alıp geçsin kafası ağrımasın boşa

Hatta bir arkadaş 2.elde xbox one satmıştı 450 TL'ye

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
Tetiklerde vs. hiç bir sıkıntı yaşamadım, şuan 5 kişilik arkadaş grubumuz var 4 müzde var hiç birimizde sıkıntı yaşamadık. Diğeri de aynısından alıcak.

Hawkz

80+ Bronze
Hocam xbox one'ın fiyatı zaten 1000tl.Gerek yok bence.Logitech ya da monster alıp geçsin kafası ağrımasın boşa

Hatta bir arkadaş 2.elde xbox one satmıştı 450 TL'ye
Xbox kontrolörü bilgisayarda en uyumlu çalışan en stabil oyun kolu o yüzden önermek istedim :D

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
Tetiklerde vs. hiç bir sıkıntı yaşamadım, şuan 5 kişilik arkadaş grubumuz var 4 müzde var hiç birimizde sıkıntı yaşamadık. Diğeri de aynısından alıcak.
Hocam bir inceleme yapın da dua edelim size.malzeme kalitesi vs anlattığınız bir rehber yaparsanız makbule geçer

keroc47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
keremcan dayı
Hocam pcde ps3 kolu sıkıntı çıkartıyor

Hangi rampage Hocam ? SG R218 Mi ?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
Hocam bağlamakta sıkıntı yok zaten.Ama oyunlarda bazen sıkıntı çıkartıyor

keroc47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
keremcan dayı

Poyraz Efendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Ender Kaynarca
Hocam bildiğim kadarıyla öyle.Bazı oyunlarda görmüyor bazen bağlamakta sıkıntı çıkıyor diye biliyorum
Ben de kol alırsam fall guys,fifa,araba oyunları ve geta 5 de kullanacağım o yüzden takipteyim

Top Bottom