Has4nGodEx
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Rampage kullanıyorum 3-4 aydır hiç bir sıkıntı yaşamadım. Sorun varsa alabilirim.
Hocam tetiklerde falan bir sıkıntı var Mı ? Herhangi bir sıkıntı Yaşadınız mı ? Gamepadle alakalı bir inceleme konusu açarsanız çok makbule geçerRampage kullanıyorum 3-4 aydır hiç bir sıkıntı yaşamadım. Sorun varsa alabilirim.
Xbox one s kolları 700den başlamıyor Mu ?F710'da o bütçede pek tercih edilecek bir kontrolör değil aslında Analogları çok iyi değil hatta vasat. Ben pişman oldum onu da ekleyeyim Yani 300 lira bütçesi olan arkadaşlara kesinlike Xbox One S kontrolörü öneriyorum 2. el. F310 fiyatından dolayı belki düşünülebilir ama F710 pek hak etmiyor o parayı.
İkinci elde bulunabiliyor bazen. Sıfır almak istenirse Xbox One kontrolörü var o fiyatlara.Hocam tetiklerde falan bir sıkıntı var Mı ? Herhangi bir sıkıntı Yaşadınız mı ? Gamepadle alakalı bir inceleme konusu açarsanız çok makbule geçer
Mesaj otomatik birleştirildi:
Xbox one s kolları 700den başlamıyor Mu ?
Hocam xbox one'ın fiyatı zaten 1000tl.Gerek yok bence.Logitech ya da monster alıp geçsin kafası ağrımasın boşaİkinci elde bulunabiliyor bazen. Sıfır almak istenirse Xbox One kontrolörü var o fiyatlara.
Hatta bir arkadaş 2.elde xbox one satmıştı 450 TL'yeİkinci elde bulunabiliyor bazen. Sıfır almak istenirse Xbox One kontrolörü var o fiyatlara.
Tetiklerde vs. hiç bir sıkıntı yaşamadım, şuan 5 kişilik arkadaş grubumuz var 4 müzde var hiç birimizde sıkıntı yaşamadık. Diğeri de aynısından alıcak.Hocam tetiklerde falan bir sıkıntı var Mı ? Herhangi bir sıkıntı Yaşadınız mı ? Gamepadle alakalı bir inceleme konusu açarsanız çok makbule geçer
Xbox kontrolörü bilgisayarda en uyumlu çalışan en stabil oyun kolu o yüzden önermek istedimHocam xbox one'ın fiyatı zaten 1000tl.Gerek yok bence.Logitech ya da monster alıp geçsin kafası ağrımasın boşa
Hatta bir arkadaş 2.elde xbox one satmıştı 450 TL'ye
Hocam bir inceleme yapın da dua edelim size.malzeme kalitesi vs anlattığınız bir rehber yaparsanız makbule geçerTetiklerde vs. hiç bir sıkıntı yaşamadım, şuan 5 kişilik arkadaş grubumuz var 4 müzde var hiç birimizde sıkıntı yaşamadık. Diğeri de aynısından alıcak.
Hocam pcde ps3 kolu sıkıntı çıkartıyor
Hangi rampage Hocam ? SG R218 Mi ?
Hocam bağlamakta sıkıntı yok zaten.Ama oyunlarda bazen sıkıntı çıkartıyorRehber - PS3 Gamepadi Bluetooth Üzerinden Scptool kit Olmadan Bağlama
Arkadaşlar merhaba biliyorsunuz ki ps3 gamepadi sadece scptool kit yardımıyla bağlayabiliyordunuz ama bağladığınızda bluetootu sadece gamepadiniz kullanıyordu ve başka bir cihaz bağlayamıyordunuz.Bende biraz araştırıp başka bir yöntem buldum 1.İlk olarak aygıt yöneticisine girip bluetoothun...forum.donanimarsivi.com
Ben bir sıkıntısını görmedim şuana kadarHocam bağlamakta sıkıntı yok zaten.Ama oyunlarda bazen sıkıntı çıkartıyor
Hocam bildiğim kadarıyla öyle.Bazı oyunlarda görmüyor bazen bağlamakta sıkıntı çıkıyor diye biliyorumBen bir sıkıntısını görmedim şuana kadar
Ben de kol alırsam fall guys,fifa,araba oyunları ve geta 5 de kullanacağım o yüzden takipteyimHocam bildiğim kadarıyla öyle.Bazı oyunlarda görmüyor bazen bağlamakta sıkıntı çıkıyor diye biliyorum