Neler Yeni

Arkadaşlar Bu Gamepadleri Alınabilirlik Açısından Sıralar Mısınız ?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
SG R-218 var arkadaşımda 1 yıl ya oldu ya olmadı. Tuşlar takılmaya başladı. "Orijinal" PS3 kolu öneririm.
Hocam Arkadaşınz Hor Kullanan Biri Mi Yoksa İyi Mi Kullanıyor ? Birde Sürekli Aktif Olarak Mı Kullanıyor ?

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Rampage güzelmiş. Bütçem 100 lira olsa onu alırım, Ben de gamepad bakıyorum, bana da Monster Gamepad önermişlerdi hocam henüz alamadım. Bakalım 🙂

Hiçbiri.
PS3 kolu al daha iyi.
Orjinal mmi bu?

Hawkz

80+ Bronze
Rampage güzelmiş. Bütçem 100 lira olsa onu alırım, Ben de gamepad bakıyorum, bana da Monster Gamepad önermişlerdi hocam henüz alamadım. Bakalım 🙂

Orjinal mmi bu?
Orijinal değildir tabi ki de. Belki kasası orijinaldir ama içindeki çoğu komponent board, analog vs. yan sanayi ürünlerdir. Sony artık üretmiyor ki orijinal sıfırı olsun bu ürünün :D

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx

Orjinal mmi bu?
Monsterın Fiyatı Baya Tuzluymuş Aslında.Hocam o paraya PS4 Kolu Almak Daha Mantıklı Değil Mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Orijinal değildir tabi ki de. Belki kasası orijinaldir ama içindeki çoğu komponent board, analog vs. yan sanayi ürünlerdir. Sony artık üretmiyor ki orijinal sıfırı olsun bu ürünün :D
Aynen Öyle.Hocam Sizin Önerebileceğiniz Gamepad Var Mı ?

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Belki stok yapmışlardır dediydim 😁
Monsterın Fiyatı Baya Tuzluymuş Aslında.Hocam o paraya PS4 Kolu Almak Daha Mantıklı Değil Mi ?

Hocam öyle de kablosuz arıyorum ben, ps4 kolu orjinal olcaksa düşünülebilir ancak Hawkz'ın dediği durum varsa gerek yok gibi 😁😁

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx

Hocam öyle de kablosuz arıyorum ben, ps4 kolu orjinal olcaksa düşünülebilir ancak Hawkz'ın dediği durum varsa gerek yok gibi 😁😁
Hocam Çakma Olma ihtimali yüksek gerçi.En kötüsü 600 700 tl.Monster Pusat da Mantıklı

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

Hawkz

80+ Bronze

Vallah kankamço benim SG R601'im vardı 40 liraya almıştım. Gayet iyiydi ama sonra temassızlık yapmaya başladı çöpe attım :D Ha birde çok ölü noktası vardı. Benim tavsiyem Rampage olanı alman fakat bütçeyi yükseltip F310 ya da F710 alman en mantıklı şey. Ama Rampage'de seni üzmez diye düşünüyorum :)

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Vallah kankamço benim SG R601'im vardı 40 liraya almıştım. Gayet iyiydi ama sonra temassızlık yapmaya başladı çöpe attım :D Ha birde çok ölü noktası vardı. Benim tavsiyem Rampage olanı alman fakat bütçeyi yükseltip F310 ya da F710 alman en mantıklı şey. Ama Rampage'de seni üzmez diye düşünüyorum :)
Hocam Ben zaten çok oynayan birisi değilim.Genellikle klavye+mouse oynuyorum.Trilogic kol almıştım 2016 civarlarında 30tlye.Daha Geçen bozuldu.Rampage İle umarım pişman olmam

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
F310 yerine monster alınası mı?
Üniversitede 3 yıl arkadaşla sony kablolu kolla pes,fifa oynadık bana mısın demedi. Okul bitti kollar hala çalışıyor, emektar isimlerini verdik 😃😃

Hawkz

80+ Bronze
F310 yerine monster alınası mı?
Üniversitede 3 yıl arkadaşla sony kablolu kolla pes,fifa oynadık bana mısın demedi. Okul bitti kollar hala çalışıyor, emektar isimlerini verdik 😃😃
Yani ben F710 kullanıyorum, F310 ile dediğin Monster'ı karşılaştıracak bilgiye sahip değilim. Ama Monster güven vermiyor bana şahsen. Logitech candır :)

Semix59

80+ Silver
@tavukdönerayran Kanka bende sadece Pes2021 oynamak için iki tane gamepad almayı düşünüyorum. Sence rampage beni idare eder mi?? Pcde kullanmak için ayriyeten ne yapmam gerekecek ?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
@tavukdönerayran Kanka bende sadece Pes2021 oynamak için iki tane gamepad almayı düşünüyorum. Sence rampage beni idare eder mi?? Pcde kullanmak için ayriyeten ne yapmam gerekecek ?
Hocam bilsem ben de alacağım işte.Ama idare eder herhalde.Eğer siz benden önce alırsanız yazın ben erken alırsam size yazarım.Bu sayede kaliteyi anlamış oluruz

Top Bottom