Neler Yeni

Arkadaşlar Bu Kampanyayı İmzalayalım

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
Şimdi sınav olanlar var olmayanlar var şimdi sinavlar olmaza sinav olanlara haksizlik olcak o kadar çalişdilar olsa bu sefer corona niye millet basbasbaģırıyor kafam karisti milli eģitim bakani olmak zor benim acimdan o yüzden olmucam :D
ilk başta hiç sınav yapmıcaklardı

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
Haklısın verimli olmadığı konusunda ama bir sürü konu anlatım ve soru çözümü var onları izleyin?
izliyorum hocam ama nafile her derse aynı anda 30dklik videolarda anlayamıyoruz o videolardan sonra 1 2 saat çalışmak gerekiyor anlayabilmek için hele matematik 2 günde yeni konuya geçtik

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Şimdi sınav olanlar var olmayanlar var şimdi sinavlar olmaza sinav olanlara haksizlik olcak o kadar çalişdilar olsa bu sefer corona niye millet basbasbaģırıyor kafam karisti milli eģitim bakani olmak zor benim acimdan o yüzden olmucam :D
Kimin görevini doğru dürüst yaptığı zaten bu dönemde ortaya çıkıyor dostum.
Hangi bakanların ne olduğunu görüyoruz.

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
Sizin tek amacınız şu anda sağlık falan değil ders çalışmadığınız için sınav olmamasını istiyorsunuz, ben Covid var diye annem rahatsız diye gitmek istemiyorum.
benim ders umrumda değil ben aileme bulaştırırım korkusuyla gidiyorum 6 aydır dışarıya en fazla 10 defa çıkmışımdır oda market

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
O zaman beraberlik sağlayacaklardı.Benim sorunum değil.Ya Herkesi aynı anda yapacaklardı ya da kimseyi yapmayacaklardı Bu bizi alakadar etmez

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
Sizin tek amacınız şu anda sağlık falan değil ders çalışmadığınız için sınav olmamasını istiyorsunuz, ben Covid var diye annem rahatsız diye gitmek istemiyorum.
Ya kardeşim NERDEN BİLİYOSUN YA NERDEN ? YANIMDA MISIN ? Burda Konuları anlamak için bir tarafımı yırtıyorum.Bilmiş bilmiş konuşmayın ya

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Ya kardeşim NERDEN BİLİYOSUN YA NERDEN ? YANIMDA MISIN ? Burda Konuları anlamak için bir tarafımı yırtıyorum.Bilmiş bilmiş konuşmayın ya
Herhalde anlamak için bir yerlerini de yırtman gerek bu akılla.
Benim istediğim de sınav olmaması.

Top Bottom