Neler Yeni

Arkadaşlar Bu Kampanyayı İmzalayalım

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
Dostum sınavları olup bu lanet korona yüzünden verimsiz ders görüp, düşük not alan adamın ne suçu var ozaman ?
benim kafamı kurcalayan o siz sınav oldunuz biz olmazsak size ne olacak onu çözemiyorum o yüzden bizim olmamız lazım

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
Sınavlar iptal edildi diyelim hadi , ders çalışmayacak mısınız?
Kim Diyor Çalışmıyoruz Diye ? Yanımda Mısın Ki Bu yorumu Yapıyosunuz ? Dersime Çalışıyorum ancak 30000 vaka varken sınav olmak saçma.Ailesinde bir sürü kronik hastalığı olan var ?

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
ders çalışıp çalışmamakla alakası yok ki hocam canlı derslerde bir şey öğrenemedik zaten öğrendiklerimizi tekrar etmekle geçiyor günler hocalar her gün yeni konuya geçiyor eski konulara çalışamıyoruz yenilerini anlayacağız diye ve bütün konulardan sınav olacağız
Haklısın verimli olmadığı konusunda ama bir sürü konu anlatım ve soru çözümü var onları izleyin?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
Fikrinize katılmıyorum değil.
Her gün aynı konu açılıyor.
Adam sınavlar yapılacak dedi.
Neyi zorluyorsunuz?
Hocam Tepki vermezseniz bu devran böyle olmaya devam eder.Tepki vermesi lazım insanların

Lewis Hamilton

80+ Bronze
Kim Diyor Çalışmıyoruz Diye ? Yanımda Mısın Ki Bu yorumu Yapıyosunuz ? Derisme Çalışıyorum ancak 30000 vaka varken sınav olmak saçma.Ailesinde bir sürü kronik hastalığı olan var ?
Uğraşma şunlarla
Anlamıyorlar

Ekler

• Ekran görüntüsü 2020-12-23 101027.png
    Ekran görüntüsü 2020-12-23 101027.png
    100.9 KB · Hit: 47

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
Haklısın verimli olmadığı konusunda ama bir sürü konu anlatım ve soru çözümü var onları izleyin?
Tamamıyla Anlaşıldığını mı düşünüyorsunuz? Madem okulda ders göremiyoruz neden okulda sınav oluyoruz ? Ders görürken vaka artıyor da sınav olurken artmıyor Mu ?

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,669
İsim
Taha yücel
benim kafamı kurcalayan o siz sınav oldunuz biz olmazsak size ne olacak onu çözemiyorum o yüzden bizim olmamız lazım
Şimdi sınav olanlar var olmayanlar var şimdi sinavlar olmaza sinav olanlara haksizlik olcak o kadar çalişdilar olsa bu sefer corona niye millet basbasbaģırıyor kafam karisti milli eģitim bakani olmak zor benim acimdan o yüzden olmucam :D

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Tamamıyla Anlaşıldığını mı düşünüyorsunuz? Madem okulda ders göremiyoruz neden okulda sınav oluyoruz ? Ders görürken vaka artıyor da sınav olurken artmıyor Mu ?
Sizin tek amacınız şu anda sağlık falan değil ders çalışmadığınız için sınav olmamasını istiyorsunuz, ben Covid var diye annem rahatsız diye gitmek istemiyorum.

Top Bottom