-RutHleSs-
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
Sınav olacağız hocam uğraşmanın anlamı yok. Olmamak benim de işime gelir ama olacağız işte.
Dostum sınavları olup bu lanet korona yüzünden verimsiz ders görüp, düşük not alan adamın ne suçu var ozaman ?bazen hiç tınlamıyorlar belki şansımız varsa değişir hayırlısı
Fikrinize katılmıyorum değil.Hocam Fikrime Katılmıyosanız Yorum Atmanıza gerek yok.Hatta konuya girmenize bile gerek yok.Bakmayabilirsiniz
benim kafamı kurcalayan o siz sınav oldunuz biz olmazsak size ne olacak onu çözemiyorum o yüzden bizim olmamız lazımDostum sınavları olup bu lanet korona yüzünden verimsiz ders görüp, düşük not alan adamın ne suçu var ozaman ?
Kim Diyor Çalışmıyoruz Diye ? Yanımda Mısın Ki Bu yorumu Yapıyosunuz ? Dersime Çalışıyorum ancak 30000 vaka varken sınav olmak saçma.Ailesinde bir sürü kronik hastalığı olan var ?Sınavlar iptal edildi diyelim hadi , ders çalışmayacak mısınız?
Haklısın verimli olmadığı konusunda ama bir sürü konu anlatım ve soru çözümü var onları izleyin?ders çalışıp çalışmamakla alakası yok ki hocam canlı derslerde bir şey öğrenemedik zaten öğrendiklerimizi tekrar etmekle geçiyor günler hocalar her gün yeni konuya geçiyor eski konulara çalışamıyoruz yenilerini anlayacağız diye ve bütün konulardan sınav olacağız
türkiyedeyiz dostumKamuoyu İle her şey değişebilir. Belli olmaz
Hocam Tepki vermezseniz bu devran böyle olmaya devam eder.Tepki vermesi lazım insanlarınFikrinize katılmıyorum değil.
Her gün aynı konu açılıyor.
Adam sınavlar yapılacak dedi.
Neyi zorluyorsunuz?
Uğraşma şunlarlaKim Diyor Çalışmıyoruz Diye ? Yanımda Mısın Ki Bu yorumu Yapıyosunuz ? Derisme Çalışıyorum ancak 30000 vaka varken sınav olmak saçma.Ailesinde bir sürü kronik hastalığı olan var ?
Tamamıyla Anlaşıldığını mı düşünüyorsunuz? Madem okulda ders göremiyoruz neden okulda sınav oluyoruz ? Ders görürken vaka artıyor da sınav olurken artmıyor Mu ?Haklısın verimli olmadığı konusunda ama bir sürü konu anlatım ve soru çözümü var onları izleyin?
Verilen tepkilerin ne zaman hak ettiği yeri bulduğunu gördün?Hocam Tepki vermezseniz bu devran böyle olmaya devam eder.Tepki vermesi lazım insanların
Şimdi sınav olanlar var olmayanlar var şimdi sinavlar olmaza sinav olanlara haksizlik olcak o kadar çalişdilar olsa bu sefer corona niye millet basbasbaģırıyor kafam karisti milli eģitim bakani olmak zor benim acimdan o yüzden olmucambenim kafamı kurcalayan o siz sınav oldunuz biz olmazsak size ne olacak onu çözemiyorum o yüzden bizim olmamız lazım
Sizin tek amacınız şu anda sağlık falan değil ders çalışmadığınız için sınav olmamasını istiyorsunuz, ben Covid var diye annem rahatsız diye gitmek istemiyorum.Tamamıyla Anlaşıldığını mı düşünüyorsunuz? Madem okulda ders göremiyoruz neden okulda sınav oluyoruz ? Ders görürken vaka artıyor da sınav olurken artmıyor Mu ?