Arkadaslar bu pc boyle topladim sizce alinir mi acaba

aslan20

80+
Reaksiyon skoru
4
ISLEMCI 6099 TL
ANAKART BEYAZ 7000 TL
EKRAN KART BEYAZ 33.600 TL
RAM 2X16 BEYAZ RGB 4400 TL
SSD 1 TB 3200 TL
KASA BEYAZ 6000TL
PSU GOZUKMUYOR DIYE BEYAZ ALMADIM FIYATLARI PAHALI SANIRIM COK BAKMADIM 1950 TL

sogutucu simdilik bir kule tipi ucuzundan sonra guncelleme yaparim ayni ozelliklerden biraz daha dusuk sistemler 52K bandinda pc hocasinin var sizce bu sistem olur mu herseyi ile tamam mi sizce
toplam 62 250 TL yapiyor bunlara alternatif var mi sizce acikcasi butce mi asti maxsimum 55K ya cikabilcegim acil cevap verirseniz cok sevinirim hemen almam lazim hanim home ofis ise girdi bu sistem ile calisacak saygilar iyi forumlar

Eba canavari.Kasa daha uyguna gelebilir belki.Ona bakarsaniz gzuel olabilir.Onun harici parca secimleri guzel hayirli olsun simdiden

Hazır sistemler her zaman daha uygun oluyor ama seçtiğin kişisel renkli parçaları bulamazsın.

Eba canavari.Kasa daha uyguna gelebilir belki.Ona bakarsaniz gzuel olabilir.Onun harici parca secimleri guzel hayirli olsun simdiden
Kasa önerisi alırım beyaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aklında olsun

Eyvallah kardeşim çok sağol ama beyaz ve biraz gösterişli istiyorum attığın sistemler 4070 süper benim seçtiğim ti süper modeli ama sağolasın ben zaten örnek olarak PC hocasının en son sistemini baz almıştım 50k idi 52k olmuş

Kasa önerisi alırım beyaz

Eyvallah kardeşim çok sağol ama beyaz ve biraz gösterişli istiyorum attığın sistemler 4070 süper benim seçtiğim ti süper modeli ama sağolasın ben zaten örnek olarak PC hocasının en son sistemini baz almıştım 50k idi 52k olmuş
beyaz kasa istiyorsanız nzxt ve lian li kasalara bi bakın

beyaz kasa istiyorsanız nzxt ve lian li kasalara bi bakın
Ben normalde takintili bir insanim alacagim seyin en az 3 videosuna bakmadan almam fakat vaktim kalmadi hanim ise baslacak hergun kavgaasi oluyor evde hemen almam lazim bakamadim adam akilli anakart ile uyumlu mu fanlari kaliteli mi falan gibisine nzxt cok iyi marka biliyorum fakat icinde bir ton cesit var o yuzden herseyi tek tek attim sizlerden yardim alayim diye nokta atisi isim verirsen cok mutlu olurum

Madem beyaz istiyorsunuz ve gösterişe para ayıracak kadar gözünüzü kararttınız o zaman MSI markasının Project Zero anakart ve kasasını alın.

Zaten ekran karti stokta yokmus https://www.akakce.com/ekran-karti/...2g-192-bit-gddr6x-12-gb-fiyati,525697608.html ti super degil ti geciyorum kasaninda fanlarina ne takabilirim ucuz ve beyaz

Project Zero kasa alırsanız sadece sıvı soğutma almanız gerekir başka fan almaya gerek yok gözüküyor.

https://www.akakce.com/bilgisayar-k...-atx-oyuncu-bilgisayari-fiyati,645046017.html

https://www.n11.com/urun/msi-b650m-project-zero-amd-b650-7600-mhz-oc-ddr5-soket-am5-matx-anakart-53965721

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,431
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri