Neler Yeni

Çözüldü✓ Arkadaşlar bu pc nasıl almayı düşünüyorum fikirlerinizi söyler misiniz

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
Anladım hocam tamam
Hocam islemci tarafinda en düşük R5 5500 (butcrnkx yetiyorsa R5 5600 olsun) ekran kartı tarafinda en düşük Rx6600-6650 xt olsun(amd nin en fiyat performans ekran kartları) bu kriterler dogrultusunda sistemleri bütçenize uygun olani seçebilirsiniz. Trendyol gibi sitelerde eski islemcileri eski ekran kartlarını toplayip yanina ekran mouse klavye gibi göz boyama şekli ile uçuk fiyatlar koyuyorlar. Pc yi bizim tarif ettigimiz gibi alın gerekirse ekrani ikinci el alırsınız. İlerde pişman olmayın bi ömür rahat edersiniz

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Hocam uzun süredir Trendyol da alışveriş yapıyorum alışkanlık diyelim benim için önemli olan kasanın güzel olması içindeki sistemin iyi olması bende pek anlamadım için size sorayım bakayım nasıl Trendyol da da sonuçta iyi sistemler var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rica etsem şu 3 kasaya bakar misiniz işlemcisi ekran kartı falan nasıl
Hocam 3üde çöp

Yasinx7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yasin aslan
Hocam islemci tarafinda en düşük R5 5500 (butcrnkx yetiyorsa R5 5600 olsun) ekran kartı tarafinda en düşük Rx6600-6650 xt olsun(amd nin en fiyat performans ekran kartları) bu kriterler dogrultusunda sistemleri bütçenize uygun olani seçebilirsiniz. Trendyol gibi sitelerde eski islemcileri eski ekran kartlarını toplayip yanina ekran mouse klavye gibi göz boyama şekli ile uçuk fiyatlar koyuyorlar. Pc yi bizim tarif ettigimiz gibi alın gerekirse ekrani ikinci el alırsınız. İlerde pişman olmayın bi ömür rahat edersiniz
Merhaba hocam sizi biraz uğraştırıcam kb bu kasaya bakarmısınız nasıl ideal mi fiyatına göre

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
Sistemde kasa yok corsair 3000d + 5600 18.5 oluyo fiyatı yine iyi
evet bende şimdi farkettim zaten 16k fiyatına göre atmıştım linki girince 14 e düştü kasayı DeepCool MATREXX50 Gaming ATX Mid Tower Kasa yada msi seçersin bütçe 300 500 düşsün istersen

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
Cidden hep en iyi seçeneği biliyorsunuz tebrik ederim
estağfrullah iyice araştırmaya vaktim olsa daha iyilerinede bulabilirim fakat ufak bi göz atmayla alınabilir geldi. ama sistem acelen yoksa hazır sistem almak yerine youtuberların fiyat performans sistemlerini beklemeni öneririm arkadaşıma 5600 lü 4060 DA sistemini aldık 16-17 k ya mesela bunlarda kötü değil tabi ama böyle almaya kalksan 20k tutar fırsatları değerlendirirsen daha ucuz olur. para kazanması kolay değil pc alırken bile 300 500 nasıl kısarım diye bakıyoruz artık. ama önemli olan verdiğin parayı hakeden ürünü almak. dediğim gibi hazırda pc varsa bence biraz bekle DA yada diğer youtuberlar yıl bitmeden illaki fp sistem çıkaracaklar ocak gelmeden çarşı pazar karışır daha :D ama ocak sonrasına da bırakmamak lazım asgeri ücrete zam gelince fiyatların ne olacağı belli değil. Açıkcası ben öyle 4060 lı sistemleri 17 18 e düşürüldüğünü görünce böyle hazır sistemlerdeki fiyatları alasım gelmiyor. tabii ki karar sizin para sizin şartlar size neyi gösteriyor siz karar verin hocam yine yazarsanız yardımcı oluruz

Yasinx7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yasin aslan
estağfrullah iyice araştırmaya vaktim olsa daha iyilerinede bulabilirim fakat ufak bi göz atmayla alınabilir geldi. ama sistem acelen yoksa hazır sistem almak yerine youtuberların fiyat performans sistemlerini beklemeni öneririm arkadaşıma 5600 lü 4060 DA sistemini aldık 16-17 k ya mesela bunlarda kötü değil tabi ama böyle almaya kalksan 20k tutar fırsatları değerlendirirsen daha ucuz olur. para kazanması kolay değil pc alırken bile 300 500 nasıl kısarım diye bakıyoruz artık. ama önemli olan verdiğin parayı hakeden ürünü almak. dediğim gibi hazırda pc varsa bence biraz bekle DA yada diğer youtuberlar yıl bitmeden illaki fp sistem çıkaracaklar ocak gelmeden çarşı pazar karışır daha :D ama ocak sonrasına da bırakmamak lazım asgeri ücrete zam gelince fiyatların ne olacağı belli değil. Açıkcası ben öyle 4060 lı sistemleri 17 18 e düşürüldüğünü görünce böyle hazır sistemlerdeki fiyatları alasım gelmiyor. tabii ki karar sizin para sizin şartlar size neyi gösteriyor siz karar verin hocam yine yazarsanız yardımcı oluruz
Cidden çok haklısınız hocam tekrar beni aydınlattınız zahmet verdim size teşekkür ederim iyi akşamlar

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
Cidden çok haklısınız hocam tekrar beni aydınlattınız zahmet verdim size teşekkür ederim iyi akşamlar
estağfrullah gene bişey olursa yazarsınız aktif oldukça yardımcı olmak isterim

Yasinx7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yasin aslan
estağfrullah gene bişey olursa yazarsınız aktif oldukça yardımcı olmak isterim
Hocam size ulaşabileceğim başka bir yer yokmu burdan sürekli sizi rahatsız etmek istemiyorum bi konuda fikrinizi sorucam

Top Bottom