Neler Yeni

Yardım Arkadaşlar Bu Sistemi Alıcam İyimi?

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,763
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
tamam 4090 ama güvenilir marka değil

kral nerden aldın ve ekran kartı ne? rog falanmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

popüler olmayan ekran kartlarını sevmiyorum ona göre atarsanız sevinirim
gaminggen de şu sistem var asus rog 4080 ekran kartı ve 7800 x3d 86k özelliştirerek alabilirsin.

Floppa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Floppa Baba
haklısınız evet ama ben bilişim okuyorum böyle hazır sistem olmadan parçaları alıp kendim toplamak istiyorum hem böyle olunca belki kullanılmış kasada verebilirler güvenmiyorum eğer güvenilirse alabilirim ama

Mr. Frog

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Burhan
tamam 4090 ama güvenilir marka değil

kral nerden aldın ve ekran kartı ne? rog falanmı?

popüler olmayan ekran kartlarını sevmiyorum ona göre atarsanız sevinirim
Palit kötü değil hocam asus olsun diye boşa para vermeyin paranız var biliyorum yukardaki arkadaş gibi kalanı ile sevap işleseniz veya monitör falan alsanı yararınıza olur

haklısınız evet ama ben bilişim okuyorum böyle hazır sistem olmadan parçaları alıp kendim toplamak istiyorum hem böyle olunca belki kullanılmış kasada verebilirler güvenmiyorum eğer güvenilirse alabilirim ama
ben öyle bir şey olduğunu duymadım hocam ama yinede siz bilirsiniz.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Emir
kullanılmış bir şey vermezler onun imkanı yok
1707069331995.png
10k daha ucuza toplanabilir fakat kasası hos durmuyordu,beyaz sistem var fakat tüm parçaları beyaz olmuyor

Floppa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Floppa Baba
Ben araştırıcam eğer böyle güvenilirse mecbur hazır alıcam herhalde

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Emir
Böyle daha iyi olucaktır sizin için

Floppa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Floppa Baba
Darboğaz olmaz attığın sistem iyi aslında al gitsin 🤣
anlamadım dostum ciddimi söyledin? emoji atmışsında

Böyle daha iyi olucaktır sizin için
kanka sen bana önerme lütfen.Attığın ekran kartı belkide en kötü 4090 olabilir ve işlemci ile anakart acayib uyumsuz geldi bana

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Emir
anlamadım dostum ciddimi söyledin? emoji atmışsında

kanka sen bana önerme lütfen.Attığın ekran kartı belkide en kötü 4090 olabilir ve işlemci ile anakart acayib uyumsuz geldi bana
Msi nasıl en kötü?Neyi kötü bana açıklar mısın?Ayrıca anakart gayet güzel anakart neyi beğenmediniz acaba?Kusura bakmayın da dünyanın en güçlü işlemcisi darboğaz yapar mı sorunu soran birisi bunu neyden çıkarım yaparak söylüyor

Floppa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Floppa Baba
Msi nasıl en kötü?Neyi kötü bana açıklar mısın?Ayrıca anakart gayet güzel anakart neyi beğenmediniz acaba
msi ya kötü demedim AMA ventus serisi genel olarak diğer ekran kartlarına göre giriş seviyesindeki ekran kartları oldugu için dedim ve kanka o anakarttaki soğutucu blok küçük hadi bişi olmaz diyelim işlemci ile hiç eşleştiremedim daha iyi anakartlar var o fiyata

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Emir
msi ya kötü demedim AMA ventus serisi genel olarak diğer ekran kartlarına göre giriş seviyesindeki ekran kartları oldugu için dedim ve kanka o anakarttaki soğutucu blok küçük hadi bişi olmaz diyelim işlemci ile hiç eşleştiremedim daha iyi anakartlar var o fiyata
daha iyi anakartı atar msnız o fiyata?

Top Bottom